Search
Close this search box.
Search

Αλλάζει ο “πρωινός καφές” στη Συγγρού – Γιατί ο Μητσοτάκης πήρε αυτή την απόφαση

Πριν 8 έτη

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να αποφασίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφοντας από το Λουξεμβούργο και την συνάντηση που είχε με την Άγκελα Μέρκελ στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια του ΕΛΚ, είναι η σύνθεση του νέου “πρωινού καφέ”.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται καθυστερήσεις στην λήψη αποφάσεων αλλά και αργά αντανακλαστικά σε μια σειρά από ζητήματα. Σε αυτό το πλαίσιο ο Μητσοτάκης θέλει ένα πιο ευέλικτο σχήμα όπου οι αποφάσεις θα παίρνονται γρήγορα ενω θα επικοινωνείται και η γραμμή του κόμματος.

Αυτό σημαίνει ότι αμέσως επόμενο διάστημα έρχονται αλλαγές στη σύνθεση του πρωινού καφέ. Μέχρι σήμερα μεταξύ άλλων συμμετέχουν ο δημοσκόπος Τάκης Θεοδωρικάκος, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου της ΝΔ Μιχάλης Μπεκίρης, ο διευθυντής του γραφείου τύπου Μακάριος Λαζαρίδης, ο εκπρόσωπος τύπου Γιώργος Κουμουτσάκος, ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού Γιάννης Οικονόμου, ο επικοινωνιολόγος Χρήστος Βαλταδώρος, ο οικονομικός σύμβουλος του προέδρου Στυλιανός Πέτσας, ο πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Θανάσης Μπακόλας και ο Θανάσης Νέζης ενω στις κλειστές συσκέψεις ανάλογα με τα θέματα παραβρίσκονται και οι δυο αντιπρόεδροι Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.