Search
Close this search box.
Search

Άδωνις Γεωργιάδης: Ευχαριστώ τους συνυποψηφίους μου και τον Α. Σαμαρά για τη στήριξή τους

Πριν 9 έτη

Η ΚΕΦΕ της Νέας Δημοκρατίας έκανε αποδεκτή την ένσταση του Αδωνι Γεωργιάδη και ο βουλευτής θα συμμετάσχει κανονικά στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.

«Ενημερώθηκα από τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ, τον κ. Παπαμιμίκο ότι έγινε δεκτή η ένστασή μου και προχωράει κανονικά η υποψηφιότητά μου», ήταν η πρώτη δήλωση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος βρέθηκε από νωρίς το πρωί ήταν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι «η απόφαση της ΚΕΦΕ ήταν τυπικώς ορθή και για αυτό ουδέποτε κατηγόρησα μέλη της ΚΕΦΕ ότι ενήργησαν με δόλιο τρόπο. Εφήρμοσαν κατά γράμμα τον κανονισμό. Είναι δικό μου σφάλμα ότι καθυστέρησα και πάνω στον πανικό μου δεν ενημέρωσα για αυτή την καθυστέρηση. Καμία αιχμή κατά της επιτροπής».

Ακόμη, ευχαρίστησε τους άλλους υποψήφιους για την αντίδρασή τους. «Ο πρώτος που μου τηλεφώνησε ήταν ο κ. Μεϊμαράκης και μου δήλωσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί, ενώ ακολούθησαν ο κ. Τζιτζικώστας και ο κ. Μητσοτάκης. Είμαστε συναγωνιστές, δεν εχω κανέναν αντίπαλο στη ΝΔ», είπε και συμπλήρωσε ότι ο μόνος αντίπαλός του είναι «ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας και σας διαβεβαιώνω ότι θα τον κερδίσω αν με εκλέξουν οι Νεοδημοκράτες».

Ο Α. Γεωργιάδης όμως έκανε ιδιαίτερη μνεία και στη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά για την υποψηφιότητά του: «Με συγκίνησε με την ξεκάθαρη πολιτικά στάση που έλαβε», ανέφερε.

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.