-->
18.04.2024

Αποδοκιμασίες σε Αρβανίτη και Νικολαΐδη στην Εορδαία – «Προδότη» φώναζαν τον Γιαννούλη στα Γιαννιτσά (video)

ε έντονες αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν οι κάτοικοι των Γιαννιτσών τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστο Γιαννούλη.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς περιφερειακές εκλογές επισκέφθηκε την πόλη και θέλησε να επισκεφθεί καταστήματα στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών, όπου οι κάτοικοι του εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ζόραν Ζάεφ.

«Ήρθατε στη «Νότια Μακεδονία»; Να φύγετε κύριοι», «Είστε προδότες, να πάτε στα Σκόπια» και «Να θυμάστε ότι η Μακεδονία είναι ελληνική» ήταν μερικές από τις εκφράσεις που άκουσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης από τους κατοίκους της περιοχής.

Βέβαια, όπως αναφέρει το logospellas.gr, υπήρξαν και άλλες αντιδράσεις, που κόπηκαν στα πλάνα, με κυρία του ΣΥΡΙΖΑ να απαντάει προς πολίτη “Να μάθετε να διαβάζετε” υπονοώντας ότι οι “ανιστόρητοι” εκφράζουν διαμαρτυρίες, καθώς η ίδια και τα υπόλοιπα στελέχη νομίζουν ότι γνωρίζουν περισσότερα… Ο καιρός θα δείξει!

Αποδοκιμασίες σε Αρβανίτη – Νικολαϊδη

Αποδοκιμάστηκαν, κατά την είσοδό τους, στο δημαρχείο Εορδαίας οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης & Αλέξανδρος Νικολαΐδης, οι οποίοι είναι οι βασικοί ομιλητές σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ «Ευρώπη της Αλληλεγγύης», που είναι προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου.

Όπως έγραψε νωρίτερα το kozan.gr , από νωρίς βρισκόταν σε εξέλιξη παράσταση διαμαρτυρίας, από μέλη της διαδικτυακής ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» κι απ’ άλλη ομάδα πολιτών, που διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις εξελίξεις με την Μακεδονία.

Δείτε το βίντεο:

Νικολαΐδης: Αποτέλεσμα της μόδας που έχει γίνει η ακροδεξιά στην Ευρώπη

Με αιχμές ξεκίνησε την ομιλία του στο δημαρχείο της Πτολεμαΐδας ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης αναφερόμενος στη διαμαρτυρία πολιτών στο σημείο για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «αυτό είναι το αποτέλεσμα της μόδας που έχει γίνει η ακροδεξιά στην Ευρώπη», ενώ αναφέρθηκε στα παραδείγματα των Όρμπαν και Σαλβίνι.

Μάλιστα έκανε και κριτική στη ΝΔ λέγοντας πως «με τις πολιτικές της δίνει χώρο σε όλους αυτούς να βγουν από τις τρύπες τους».



Διαβάστε επίσης