Search
Close this search box.
Search

Αποστάσεις κρατά το Μαξίμου από τις δηλώσεις Μάρδα και Μπαλαούρα

Πριν 8 έτη

Αποστάσεις κρατάει το Μέγαρο Μαξίμου από τις δηλώσεις τόσο του βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα για την ονομασία της ΠΓΔΜ όσο και του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος έκανε λόγο για επενδυτές-πρόσφυγες.

Το Μαξίμου ουσιαστικά αδειάζει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπαλαούρα, σημειώνοντας με έμφαση ότι είναι γνωστή, σαφής και εκφρασμένη η θέση της ελληνικής κυβέρνησης για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και προβλέπει σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και χρήση έναντι όλων.

Κυβερνητικά στελέχη, ανέφεραν πως η δήλωση Μπαλαούρα είναι εκτός γραμμής και σε ερώτηση για το αν αναμένεται να δημιουργήσει πρόβλημα με τον κυβερνητικό εταίρο, απαντούσαν πως “όχι, μόνο πρόβλημα στον εαυτό του’”.

Αποστάσεις κρατάει το Μαξίμου και από τις δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα περί επενδυτών-προσφύγων, κάνοντας λόγο για “προσωπική άποψη”, που δεν αποτελεί ζήτημα κεντρικής πολιτικής.

Πάντως, οι ίδιοι κύκλοι διαμηνύουν σε υπουργούς, βουλευτές και στελέχη να προσέχουν στις δηλώσεις τους, ούτως ώστε αυτές να μην παρερμηνεύονται, πλήττοντας τη συνολική πολιτική της κυβέρνησης.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.