Search
Close this search box.
Search

Αυτοί είναι οι 8 πολιτικοί και οι στενοί συγγενείς τους που περιλαμβάνονται στη νέα λίστα με τα 10.588 ονόματα

Πριν 9 έτη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 15minutes.gr στη νέα λίστα της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας με τα 10.588 ονόματα καταθετών σε ελβετικές τράπεζες υπάρχουν τουλάχιστον 8 ονόματα πολιτικών αλλά και συγγενών τους.

Πρόκειται για βαριά ονόματα της πολιτικής ζωής που έχουν αφήσει το στίγμα τους στα δημόσια πράγματα και ανήκουν στα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Μεταξύ αυτών βρίσκονται συγγενικά πρόσωπα σημαντικού υπουργού του ΠΑΣΟΚ που είναι ακόμα στα πολιτικά πράγματα της χώρας.

Ακόμα η αδερφή γαλάζιου υπουργού βρίσκεται στη νέα λίστα που έχουν στα χέρια τους οι ελληνικές αρχές και την ξεσκονίζουν ενώ στις πρώτες θέσεις φιγουράρει και το όνομα πολιτικού που πλέον δεν είναι στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των 10.588 ονομάτων βρίσκεται και γυναίκα γαλάζιου υπουργού που αν επιβεβαιωθεί θα κάνει μεγάλο θόρυβο.

Από την άλλη πάντως η ταυτοποίηση των ονομάτων θα πάρει αρκετό καιρό ενώ πρέπει να επισημανθεί πως όσοι συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς τους καταλόγους δεν είναι απαραίτητα και φοροφυγάδες.

Το σίγουρο όμως είναι ότι τα ποσά που βρίσκονται στις ελβετικές τράπεζες και ανήκουν σε Έλληνες, συμπεριλαμβάνονται και επιχειρηματίες, προκαλούν ίλιγγο.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.