Search
Close this search box.
Search

Αυτός είναι ο επίγειος παράδεισος του Μίλτου Καμπουρίδη στην Καραϊβική

Πριν 8 έτη
Το τρίτο ξενοδοχείο της Dolphin Capital, που λειτούργησε στη Δομινικανή Δημοκρατία τον Δεκέμβριο, έχει ήδη μπει στις λίστες με τα καλύτερα ξενοδοχεία του πλανήτη, σε σημαντικές εκδόσεις της Ευρώπης και της Αμερικής.KABOURIDIS
KABOURIDIS2
Μετά το Amanzoe και το Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι, το Amanera στη Δομινικανή Δημοκρατία, είναι το δεύτερο ξενοδοχείο που προσθέτει η εταιρία στο χαρτοφυλάκιό της, με την υπογραφή και τις υψηλές προδιαγραφές της αλυσίδας Aman.KABOURIDIS7Αποτελεί την πρώτη φάση της επένδυσης στο πρότζεκτ Playa Grande της Dolphin, με τη συνολική επένδυση να ξεπερνά έως τώρα τα 150 εκατ. ευρώ. Το Playa Grande εκτείνεται σε 9.800 στρέμματα, με περισσότερα από 11 χλμ. ακτογραμμής. KABOURIDIS3

«Το Amanera αποτελεί το πιο σημαντικό άνοιγμα ξενοδοχείου της χρονιάς», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το κορυφαίο αμερικανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Travel+Leisure, που φιλοξενεί το Amanera στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου, καθώς και πολυσέλιδο άρθρο. Το συγκαταλέγει επίσης ανάμεσα στα ξενοδοχεία που πρέπει κανείς να επισκεφθεί μέσα στο 2016, στην “It List 2016: the Best New Hotels on the Planet”.

Το πολυσέλιδο αφιέρωμα στο «How To Spend It» της μηνιαίας ένθετης έκδοσης των Financial Times Φεβρουαρίου, αναφέρει ότι είναι «αψεγάδιαστο», «μινιμαλιστικό» και «στέκει αγέρωχο κτισμένο στην άκρη από βράχια 30 μέτρων ατενίζοντας ένα από τα πλέον εντυπωσιακά πανοράματα της Καραϊβικής».

Το Amanera, αποτελεί κορυφαία επιλογή και πρόταση από έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, όπως το Travel Sunday Times, το House & Garden, η Daily Telegraph, η ηλεκτρονική σελίδα του CNN με τίτλο “12 hot new hotels to check into in 2016”, καθώς και το οικονομικό κανάλι Bloomberg, με τίτλο “Here’s Where the Very Rich Like to Travel in the Caribbean”.

Εκτός όμως από το ξενοδοχείο, τα εξειδικευμένα περιοδικά Golf, όπως το εβδομαδιαίο περιοδικό GolfWeek με τίτλο “Water Water Everywhere” και το Golf Business Week, αναφέρονται και στο γήπεδο Playa Grande Golf Course, καθώς είναι το μοναδικό γήπεδο σε όλο το δυτικό ημισφαίριο τοποθετημένο πάνω σε βράχια 60 μέτρων και με δέκα οπές πάνω στον ωκεανό.

KABOURIDIS5Επιπλέον, η αναδιαμόρφωση του Playa Grande Golf Course, από τον γιο του σχεδιαστή Ρόμπερτ Τρεντ Τζόουνς, τον Ρις Τζόουνς, καταλαμβάνει έκταση 1.800 στρεμμάτων, ενώ η ποιότητα του γηπέδου, θεωρείται από τους ειδικούς ως η κορυφαία στο είδος της. KABOURIDIS6Την υλοποίηση του Amanera ανέλαβε η ίδια ελληνική ομάδα που δημιούργησε το Amanzoe στο πόρτο Χέλι, ενώ αρκετά από τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή είναι ελληνικά, όπως τα μάρμαρα.

Με τιρκουάζ θάλασσες, υπέροχες παραλίες, μαγικό ηλιοβασίλεμα και καταπράσινα δάση, πλανεύει τον ταξιδιώτη και τον παρασύρει στην εξερεύνηση του.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.