Search
Close this search box.
Search

Πληροφορίες για αποδοχή της ένστασης Γεωργιάδη

Πριν 9 έτη

Κατέθεσε το βράδυ της Παρασκευής την ένσταση κατά της απόφασης της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της ΝΔ, η οποία απέρριψε ως εκπρόθεσμη την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος, ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Η ένστασή του θα συζητηθεί σήμερα Σάββατο στις 09.30 το πρωί από την ΚΕΦΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από μέλη της Επιτροπής, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, προσανατολίζονται στο να αναιρέσουν την πρώτη τους απόφαση και να κάνουν δεκτή τελικά την υποψηφιότητα. Τα μέλη της ΚΕΦΕ θα βασιστούν στο ότι οι άλλοι τρεις υποψήφιοι Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας συμφωνούν στο να γίνει δεκτή η υποψηφιότητα.

Ο κ. Γεωργιάδης κατάφερε να συγκεντρώσει τις υπογραφές κυριολεκτικά στο παρά πέντε και ανέβηκε τρέχοντας τα σκαλοπάτια στη λεωφόρο Συγγρού. Κατέθεσε το φάκελλο με τις υπογραφές που προτείνουν την υποψηφιότητά του στις 18.07. Εν τω μεταξύ, όμως, η ΚΕΦΕ που ήταν σε συνεδρίαση είχε ολοκληρώσει το τυπικό της διαδικασίας παραλαβής των υποψηφιοτήτων και είχε ήδη ξεκινήσει τον έλεγχο των φακέλων των άλλων υποψηφίων. Κατά τη συνεδρίαση που ακολούθησε αποφάσισε ομόφωνα την απόρριψη της υποψηφιότητας του κ. Γεωργιάδη.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.