Search
Close this search box.
Search

Βλέποντας και κάνοντας ο Σαμαράς – Τι σχεδιάζει o πρώην πρωθυπουργός

Πριν 8 έτη

Ο Αντώνης Σαμαράς όσο περνάει οι καιρός αισθάνεται ότι δικαιώνεται μέρα με τη μέρα μετά και τα αποτελέσματα της κυβέρνησης Τσίπρα. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να παρεμβαίνει στα δημόσια πράγματα όποτε πιστεύει πως πρέπει στέλνοντας τα μηνύματα του.

Εξάλλου η τελευταία του παρέμβαση απο την Καλαμάτα την περασμένη Κυριακή συνέπεσε ουσιαστικά με τον ένα χρόνο απο την πτώση της κυβέρνησης του. Μέσα απο την ομιλία του συνέκρινε τι άφησε αυτός και τι κάνει τώρα ο Αλέξης Τσίπρας με αποκορύφωμα τη δήλωση του πως “παρέδωσε χώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ τη μετέτρεψε σε απέραντο hot spot “.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι απο τους συμβατικούς πολιτικούς που κάνουν τον κύκλο τους και μπαίνουν στην αποστρατεία. Οι καλά μυημένοι επιμένουν πως τον κατάλληλο χρόνο, αν βέβαια το επιστρέψουν οι συνθήκες, θα κάνει δυναμικό come back στα πολιτικά πράγματα.

Στο ενδιάμεσο πάντως βλέπει καθημερινά κόσμο στο γραφείο του στη Δημοκρίτου ενω ενημερώνεται για όλα. Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως είναι στο πλευρό του Μητσοτάκη, εξάλλου τον υποστήριξε για να εκλεγεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι σχέσεις του δεν πέρασαν από διακυμάνσεις με το καλημέρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς θέλει πιο σκληρή αντιπολίτευση ενω αν και ο ίδιος προσπάθησε την αμφίπλευρη διεύρυνση της ΝΔ, ανησυχεί μήπως το άνοιγμα Μητσοτάκη μόνο προς το κέντρο αφήσει κενό προς τα δεξιά.
Σε κάθε περίπτωση ο πρώην πρωθυπουργός δηλώνει παρών στα πολιτικά πράγματα αλλά την ίδια ώρα δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο το γεγονός πως η πολιτική δικαίωση δεν σημαίνει παράλληλα και επιστροφή στην εξουσία…

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.