«Εσείς βλέπετε ένα νέο παιδάκι, συμπαθητικό στη φάτσα και ο άνθρωπος είναι αρχιρουσφετάκιας», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, , Αδ. Γεωργιάδης, εξαπολύοντας βολές κατά του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα, με αφορμή τις μονιμοποιήσεις συμβασιούχων στον Δημόσιο.
Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, «αυτός είναι ο Τσίπρας. Το πιο παλιό που υπάρχει. Το παμπάλαιο», και πρόσθεσε «ο Μαυρογιαλούρος του ΄60 είναι ο Τσίπρας. Όλη την ημέρα ρουσφέτια κάνουνε».
Σύμφωνα με τον κ. Γερωργιάδη, «οι συμβασιούχοι, οι οποίοι διορίζονται με νόμο, είναι παράνομος ο διορισμός τους, είναι αντισυνταγματικός. Ο Τσίπρας τους κοροϊδεύει».
Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «το Σύνταγμα της χώρας το οποίο απαγορεύει την μονιμοποίηση συμβασιούχων, ο Τσίπρας το έχει γραμμένο στα παλιά του τα παπούτσια». Ακόμη, ανέφερε ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τον “κόφτη”.