Search
Close this search box.
Search

Γιατί ο Τζιτζικώστας δεν θέλει hot spot στα Διαβατά – Τι λένε οι πληροφορίες

Πριν 8 έτη

Η έντονη αντίδραση του Απόστολου Τζιτζικώστα για τη δημιουργία hot spot στην περιοχή των Διαβατών έχει αιτία και αφορμή.
ageladaΣύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται απο τη Θεσσαλονίκη τα Διαβατά είναι ουσιαστικά η ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Δήμο Δέλτα. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είναι από τη Βραχιά, εκεί που είναι το πατρικό σπίτι της οικογένειας του αλλά και οι εγκαταστάσεις της οικογενειακής του επιχείρησης το “Αγρόκτημα Βραχιάς”, που λειτουργούν τα αδέλφια του.

gala_vraxiasΠέρα απο τους πολιτικούς και κοινωνικούς λόγους που υποστηρίζει ο Απόστολος Τζιτζικώστας για τη μη δημιουργία hot spot, οι πραγματικοί λόγοι φαίνεται πως έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο περιφερειάρχης προέρχεται από την εν λόγω περιοχή και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση η ιδιαίτερη πατρίδα του, εκεί δηλαδή που έχει τα περιουσιακά του στοιχεία, να υποβαθμιστεί.

Πάντως και χθες το απόγευμα κάτοικοι των γύρω περιοχών προχώρησαν σε νέα κινητοποίηση κατά της δημιουργίας κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών.  Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν κοντά στο στρατόπεδο, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα όπου έκαναν λόγο για υποβάθμιση της περιοχής.
Ζήτησαν να σταματήσουν οι εργασίες που γίνονται στο πρώην στρατόπεδο και να μεταφερθεί σε άλλο χώρο το κέντρο μετεγκατάστασης.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.