Search
Close this search box.
Search

Δημοσκόπηση Pulse για τις εκλογές στη ΝΔ: Δείτε ποιος προηγείται, ποιος θα κερδίσει και οι διαφορές των δύο μονομάχων

Πριν 9 έτη

Μια δημοσκόπηση με αντιφατικά στοιχεία έρχεται λίγες μόλις ημέρες πριν τη διεξαγωγή του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, να προσδώσει σε αυτή στοιχεία «θρίλερ».
Ειδικότερα, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ο πιο κατάλληλος να πετύχει τόσο την ανανέωση της ΝΔ, όσο και την εκλογική νίκη για το κόμμα, αλλά και να ασκήσει καλύτερη αντιπολίτευση, εντούτοις ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης «κλέβει» την παράσταση νίκης.

Στο ερώτημα ποιος από τους δύο (Μεϊμαράκης ή Μητσοτάκης) μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα στην ανανέωση του κόμματος, το 38% των ερωτηθέντων απαντούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το 23% ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και το 33% κανένας από τους δύο.

Στο ερώτημα ποιος μπορεί να καταφέρει καλύτερα το άνοιγμα και τη διεύρυνση των ορίων της σημερινής ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 37% έναντι 23% του Βαγγέλη Μειμαράκη, ενώ το 31% των ερωτηθέντων απαντά κανένας από τους δύο.

Στο ερώτημα ποιος από τους δύο μπορεί να οδηγήσει το κόμμα στη νίκη και να γίνει καλύτερος πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης λαμβάνει 31%, έναντι 21% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ το 37% απαντά κανένας από τους δύο.

Στο ερώτημα ποιος μπορεί να ασκήσει καλύτερη αντιπολίτευση, το 36% των ερωτηθέντων απαντούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το 25% ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και το 30% κανένας από τους δύο.

Στο ερώτημα ποιος από τους δύο μπορεί να εγγυηθεί καλύτερα την ενότητα του κόμματος, το 36% των ερωτηθέντων απαντά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, το 26% ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το 29% κανένας από τους δύο.

Στην παράσταση νίκης (ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει τελικά στις εκλογές για αρχηγό της ΝΔ), ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 46%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 30%, ενώ το 24% δεν έχουν διαμορφώσει άποψη (δεν γνωρίζω/δεν απαντώ).

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.