-->
19.04.2024

Δολοφονία Μακρή: Ανθρωποκυνηγητό για τον αδερφό του Βούλγαρου συλληφθέντα

Έρευνες διεξάγει η ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του 35χρονου αδερφού του Βούλγαρου, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 35χρονος, τον οποίο αναζητούν οι Αρχές, είναι Βούλγαρος με τουρκικές ρίζες.

Μετά τον εντοπισμό του 31χρονου, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή στο Πανόραμα Βούλας, οι αστυνομικοί τώρα ψάχνουν παντού και τον κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερο αδερφό του.

Η σύλληψη του 31χρονου Βούλγαρου έγινε σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Φαίνεται ότι αυτός είναι ο δολοφόνος που εκτέλεσε το συμβόλαιο.

Ο επιχειρηματίας εκτελέστηκε την ώρα που τα παιδιά του ήταν μέσα στο σπίτι και η σύζυγός του, το γνωστό μοντέλο και πρωταγωνίστρια ριάλιτι, Βικτώρια Καρύδα, ήταν σε επίδειξη μόδας και έμαθε το τραγικό περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στις 31 Οκτωβρίου του 2018. Κρατώντας το πιστόλι, περίμενε τον Μακρή να βγει από το σπίτι του και να μπει στο αυτοκίνητο.

Ο εκτελεστής τον πλησίασε και τον εκτέλεσε ρίχνοντάς του έξι σφαίρες.Όπως φαινόταν στο βίντεο που είχε έρθει στη δημοσιότητα, ο δράστης πλησίασε το θύμα αμέσως μόλις επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του. Ο Γιάννης Μάκρης είχε καθίσει στη θέση του οδηγού όταν ο άνδρας πλησιάζει τρέχοντας και από το παράθυρο του συνοδηγού τον πυροβολεί εξ επαφής.

Ο άτυχος άνδρας μετά τους πρώτους πυροβολισμούς βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να γλιτώσει, ωστόσο ο δράστης τον ακολούθησε και από απόσταση μισού μέτρου συνέχισε να πυροβολεί.



Διαβάστε επίσης