Search
Close this search box.
Search

ΔΟΛ: Έρχονται οι εφοπλιστές! – Ξαναπαίρνει φωτιά η φημολογία για την Μιχαλακοπούλου

Πριν 7 έτη

Μια νέα φημολογία αναστατώνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα τον ΔΟΛ: Έρχονται οι εφοπλιστές! Ένα κονσόρτσιουμ εφοπλιστικό για την ακρίβεια, το οποίο (υποτίθεται ότι…) είχε διερευνήσει την πιθανότητα κατάληψης της Μιχαλακοπούλου και το περασμένο φθινόπωρο  αλλά τότε είχε κάνει πίσω. Τώρα, λέγεται στους διαδρόμους του «συγκροτήματος», πως ενδιαφέρονται ξανά οι εφοπλιστές και προτίθενται να καταθέσουν πρόταση στις τράπεζες πριν από τις αρχές Μαρτίου –οπότε μπουκάρει ο ειδικός διαχειριστής και τελειώνουν τα ψέματα. Το ακούμε, το σκεπτόμαστε, το καταγράφουμε και περιμένουμε να δούμε αν έχει δόση αληθείας ή αν είναι ένα ακόμη παραμυθάκι που εξυπηρετεί συγκεκριμένους σκοπούς και ανθρώπους.

Εν τω μεταξύ εισέπραξαν ένα δεκαπενθήμερο οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ, έστω κι αν ήταν ελαφρώς κουτσουρεμένο λόγω λάθους υπολογισμού των «κυριακάτικων». Ειπώθηκε ότι το λάθος θα διορθωθεί όταν θα πληρωθούν το επόμενο δεκαπενθήμερο εντός των προσεχών ημερών, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα λάβουν έστω και ένα ευρώ οι δεκάδες των εργαζομένων που έχουν προχωρήσει σε επίσχεση. Για την ώρα δεν πήραν τίποτε και το μέλλον τους παραμένει άγνωστο. Όπως άγνωστο παραμένει πόσοι δημοσιογράφοι θα συνεχίσουν να δίνουν τον καλό αγώνα υπέρ των media του ΔΟΛ. Οι αποχωρήσεις συνεχίζονται και λίαν συντόμως ίσως παρατηρηθεί  λειψανδρία…

Να σημειώσουμε πάντως κι ένα καλό: Με απόφαση του διευθυντή των «Νέων». Π. Λάμψια μπήκε διψήφιος αριθμός από «μπλοκάκια» στο μισθολόγιο της εφημερίδας. Και σωστή κίνηση, για να πληρωθούν οι άνθρωποι, και έξυπνη για να βγαίνει πιο άνετα το φύλλο.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.