Search
Close this search box.
Search

Δύσκολες ώρες για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Πριν 9 έτη

Το βράδυ της ψηφοφορίας για το σύμφωνο συμβίωσης ο Βαγ. Μεϊμαράκης δεν ήταν στην ψηφοφορία επειδή έπρεπε να συνοδεύσει την αδελφή του στο νοσοκομείο, η οποία αντιμετώπιζε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο κ. Μείμαράκης όλες αυτές τις ημέρες περνάει δύσκολες ώρες. Δυστυχώς, η αδελφή του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ, δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Η αδελφή του Βαγγέλη  Μεϊμαράκη ήταν μικρότερη και αντιμετώπιζε σοβαρό και χρόνιο πρόβλημα υγείας. Η εκλιπούσα ήταν μητέρα μητέρα τριών παιδιών, τα οποία μεγαλώνουν υπό τη μέριμνα και την επίβλεψη του θείου τους.

Το απόγευμα της ψηφοφορίας για το σύμφωνο συμβίωσης, η αδερφή του κ. Μεϊμαράκη  παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση της υγείας. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οπου άφησε και την τελευταία της πνοή.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, για την  απώλεια της Βάσως Μεϊμαράκη,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και συγκίνηση για το θάνατο της Βάσως Μεϊμαράκη, αδελφής του καλού φίλου και συναγωνιστή Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή προσωπικότητα, που διακρίθηκε ως οικογενειάρχης, αλλά και για το ήθος, την ευγένεια και την κοινωνική της προσφορά. Θερμά συλλυπητήρια στα τρία παιδιά της και τους οικείους της».

Τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον χαμό της αδελφής του εξέφρασαν μέσω Twitter ο συνυποψήφιος του κ. Μεϊμαράκη, Κυριάκος Μητσοτάκης και οι πρώην υποψήφιοι για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης.

Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου, στις 11:00, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.