Search
Close this search box.
Search

ΕΔΟΕΑΠ: Σάρωσαν οι «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» με Καρούτζο, Σταθάτου και Δαυλό

Πριν 7 έτη

Η παράταξη «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» της ΕΣΗΕΑ είναι η κερδισμένη των εκλογών στον ΕΔΟΕΑΠ, καθώς εξέλεξε τρεις στο ΔΣ,  τους Ν. Καρούτζο (881 ψ.), Αντζυ Σταθάτου (744 )και Κ. Δαυλό (613). Εξελέγησαν, ακόμα, οι Κ. Ντελέζος (600) και Π. Χριστοδουλίδου (519). Αναπληρωματικοί, οι Χρ. Αξελός, Γ. Αγγέλης, Κ. Θεοδωρακάκος, Κ. Τσουπαρόπουλος, Μ. Γκίκα.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι Δ. Καλαντζής και Γ. Χαλαβαζής, πάλι από την παράταξη «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι».

Μετά την επικράτησή του στις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ, ο Νίκος Καρούτζος σημείωσε τα εξής, μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook:

“881 Ευχαριστώ στους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων της ΕΣΗΕΑ στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ. Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους συναδέλφους που εκλέχθηκαν στο ΔΣ και την Εξελεγκτική Επιτροπή. Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Συνεχίζουμε τη μάχη ΥΠΕΥΘΥΝΑ για να σωθεί ΕΔΟΕΑΠ.

Ψήφισαν 2.469, έγκυρα 2.427, άκυρα 38, λευκά 14. Την προσεχή εβδομάδα, Τρίτη 4,Τετάρτη 5, και Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, θα ψηφίσει η ΕΠΗΕΑ για τον ΕΔΟΕΑΠ, στα γραφεία της Ε.Π.Η.Ε.Α. από ώρα 8.00 μέχρι 20.00. Το νέο ΔΣ του Οργανισμού έχει, πλέον το ιστορικό χρέος να κρατήσει ζωντανό το ταμείο των εργαζομένων στον Τύπο.

 

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.