-->
16.04.2024

Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τραμπ έκλεισε μόνος του εβδομαδιαία συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή!

Σε τηλεοπτικό σόου μία φορά την εβδομάδα θέλει να εμφανίζεται ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ. Μόνο που δεν υπολόγισε τους οικοδεσπότες της εκπομπής «Fox & Friends».

Χθες το πρωί, ο 74χρονος Τραμπ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους οικοδεσπότες του δημοφιλούς σόου του δικτύου Fox Νews κι έσπευσε να προεξοφλήσει ότι θα δίνει το «παρών» κάθε εβδομάδα στην εκπομπή. Λογάριαζε όμως χωρίς τους… ξενοδόχους .

«Συμφωνήσαμε να το κάνουμε μία φορά την εβδομάδα κάθε πρωί και ανυπομονώ γι΄ αυτό», είπε ο Τραμπ. Αλλά δεν είναι σαφές ποιος κρύβεται πίσω από το «εμείς» αφού ο δημοσιογράφος Στιβ Ντούσι εξέφρασε έκπληξη για το νέο απαντώντας: «Δεν το έχω ακούσει». «Μπορεί να θέλετε να το κάνετε κάθε εβδομάδα, αλλά το δίκτυο Fox δεν έχει δεσμευτεί γι’ αυτό», δήλωσε ο Ντούσι στον Τραμπ.


Προσπαθεί να κατηγορήσει ως παιδόφιλο τον Τζο Μπάιντεν

Την ίδια ώρα, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος κοινοποίησε μία ανάρτηση στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, ότι ο πολιτικός του αντίπαλος, Τζο Μπάιντεν, είναι παιδόφιλος.

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Τhe Sun», η κοινοποίηση της ανάρτησης όπου ο Μπάιντεν αποκαλείται «PEDO» (παιδεραστής ) συνοδεύεται με «παραπλανητικό» βίντεο όπου απεικονίζεται ο Μπάιντεν να ψιθυρίζει στο αυτί μιας συμβούλου του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sun», o Tραμπ προώθησε μία ανάρτηση ενός συντηρητικού Αμερικανού χθες το πρωί με το hashtag «#PedoBiden», (Παιδεραστής Μπάιντεν).



Διαβάστε επίσης