Search
Close this search box.
Search

Επέστρεψε στη Βουλή ο Χρήστος Κέλλας μετά την μάχη με τον κορονοϊό

Πριν 5 έτη

Στη Βουλή εμφανίστηκε σήμερα το πρωί για πρώτη φορά ο Χρήστος Κέλλας έπειτα από τη περιπέτεια υγείας που πέρασε λόγω κορονοιού.

Ο βουλευτής της ΝΔ νόσησε και μάλιστα βαριά από την πανδημία με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί για αρκετές ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Όπως είχε πει ο ίδιος η κατάσταση του επιδεινώθηκε και τελικά οι γιατροί του νοσοκομείο έστειλαν τις εξετάσεις στον Σωτήρη Τσιόρδα και αποφάσισαν να του χορηγήσουν κάποιο φάρμακο. Από την ημέρα εκείνη η κατάσταση του βελτιώθηκε.

Μιλώντας ο ίδιος για την περιπέτεια του είχε πει ότι ο ιός είναι ύπουλος και δεν πρέπει να τον υποτιμάμε.

Σήμερα πάντως ήταν στη Βουλή για να υποστηρίξει επίκαιρη ερώτηση του και  απέσπασε από τον προεδρεύοντα ένα καλό σχόλιο ότι παρά τα όσα πέρασε βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα.

Κέλλας

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.