Search
Close this search box.
Search

Επιχείρηση “κάθοδος στην κοινωνία” – Τι αποφάσισε ο Μητσοτάκης 

Πριν 8 έτη

 

Μπορεί το πολιτικό τοπίο να είναι ιδιαίτερα ρευστό λόγο του προσφυγικού και της αξιολόγησης που αργεί.. αλλά στο ενδιάμεσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει την κάθοδο του στην κοινωνία σε μια προσπάθεια να φέρει τη ΝΔ ακόμα πιο κοντά τους πολίτες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, θα συναντήσει πολίτες στο χώρο εργασίας τους, σε γραφεία ακόμα και καταστήματα. Ουσιαστικά θα τους επισκεφθεί στις υπηρεσίες που εργάζονται αφού θέλει να ακούσει από πρώτο χέρι τις απόψεις τους.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επιθυμεί αυτή την επαφή που ξεκίνησε την προεκλογική περίοδο και τώρα συνεχίζει σε όλα τα επίπεδα. Εξάλλου το μεγάλο στοίχημα Μητσοτάκη είναι η ΝΔ να “ακούει” την κοινωνία και αυτό θα προσπαθήσει να το κάνει πράξη .
Πάντως μέσα από αυτήν την επαφή με τους πολίτες η Συγγρού θα φέρει και τη διεύρυνση του κόμματος από την κοινωνία προς τα πάνω. Πρώτα οι πολίτες και μετά τα πρόσωπα λένε στην ηγετική ομάδα. Σε αυτό το πλαίσιο, της διεύρυνσης δηλαδή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει ο ίδιος το παρών στο Συνέδριο του Ποταμιού, δείχνοντας και τις προθέσεις του.

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.