Search
Close this search box.
Search

Η απόφαση του Μητσοτάκη  για το ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στην Πειραιώς  (Όλα τα ονόματα)

Πριν 8 έτη

Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου το πολύ, αναμένεται να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους οι επικεφαλής των γραμματειών της ΝΔ για να πολιτευτούν. Αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαμηνύσει πως όσοι θέλουν να είναι υποψήφιοι θα πρέπει να παραιτηθούν από τα κομματικά τους πόστα. Άλλωστε η γκρίνια των βουλευτών ειδικά της Β Αθήνας, είναι μεγάλη αφού βλέπουν μελλοντικούς τους συνυποψήφιους να χρησιμοποιούν τον κομματικό μηχανισμό.
nikos_kostopoulosΈτσι αργά ή γρήγορα αναμένεται να αποχωρήσουν ο Νίκος Κωστόπουλος απο τη γραμματεία Επιστημονικών Φορέων αφού θα κατέβει στη Β Αθήνας όπως και ο αναπληρωτής του, Γιώργος Κώτσηρας που θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής.kotsiras
xatzivasileiouΟ στενός συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάννη, Τάσος Χατζηβασιλείου που είναι αναπληρωτής στη γραμματεία Διεθνών Σχέσεων και θα είναι στο ψηφοδέλτιο των Σερρών.
oikonomouΟ Γιάννης Οικονόμου από τον Στρατηγικό Σχεδιασμό φαίνεται πως θα είναι υποψήφιος στη γενέτειρα του τη Φθιώτιδα αν και αρχικά κατευθύνονταν στη Β Αθήνας.
xipolitas

rapti_zoiΟ Βασίλης Ξυπολιτάς απο τη γραμματεία Παραγωγικών Φορέων θα είναι υποψήφιος στη Β Αθήνας όπως και η Ζωή Ράπτη από τη γραμματεία Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος που επίσης θα είναι υποψήφια στην ίδια περιφέρεια, τη Β Αθήνας.
grafakosΑκόμα ο Μανώλης Γραφάκος θα αποχωρήσει από τη γραμματεία Προγράμματος θα είναι υποψήφιος στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας στη Β Αθήνας.
gaitanisΑπό την άλλη δεν είναι σίγουρο αν θα είναι υποψήφιος ο Τάσος Γαϊτάνης, επικεφαλής στην γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σε κάθε περίπτωση πάντως αν κατέβει θα διεκδικήσει το σταυρό στη Β Αθήνας.
peppasΥποψήφιος όμως θα είναι και ο αναπληρωτής γραμματέας Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της ΝΔ, ο Νίκος Πέππας, στην περιφέρεια Αττικής.balerbas
Στον αντίποδα στο Μοσχάτο, ακούγονται και τα πρώτα ονόματα που θα προωθηθούν στις γραμματείες όπως αυτό του Νάσου Μπαρλέμπα, της Δήμητρας Λυγούρα κ.α.ligoura

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.