Search
Close this search box.
Search

Η “μεταγραφή”, ο Φουκουγιάμα, o καβγάς με γνωστό δημοσιογράφο και τα… μαγικά

Πριν 7 έτη

Μια μεγάλη συγκέντρωση, με ομιλητή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στις αρχές Φεβρουαρίου δεσπόζει στο πρόγραμμα για τις πολιτικές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση δύο χρόνων από την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στην εξουσία. tsipras kammenosΝωρίτερα προγραμματίζονται περιοδείες από στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα. Ο σχεδιασμός έχει τη σφραγίδα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δίνει έμφαση στον συντονισμό κυβέρνησης και κόμματος με περαιτέρω εξειδίκευση, όπως και στην επιτάχυνση ήδη γνωστών κυβερνητικών πρωτοβουλιών, που δεν άπτονται της διαπραγμάτευσης. themos-anastasiadis

Τα μαγικά του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκα, οι κοινοβουλευτικοί του ΣΥΡΙΖΑ κατάφεραν να εξαφανίσουν 13 ολόκληρες σελίδες του περίφημου πορίσματος της Εξεταστικής για τα δάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα μέσα σε λίγα λεπτά. Πληροφορούμαι ότι η διαρροή του «προσχεδίου» προήλθε από σκληροπυρηνικούς του ΣΥΡΙΖΑ, που ήθελαν να κάνουν «τσαμπουκά» στον Γιάννη Στουρνάρα. Μετά από παρεμβάσεις, άλλαξαν γνώμη και έλεγαν ότι οι επίμαχες σελίδες δεν ανήκαν ποτέ στο τελικό κείμενο. Κάπως έτσι έγινε και για τον Θέμο Αναστασιάδη και το Πρώτο Θέμα, που τελικά βρέθηκα στο τελικό κείμενο από ένα αόρατο χέρι, όπως είπε ο Δημήτρης Καμμένος!

foukougiama Ο Φουκουγιάμα και ο Κυριάκος

Τι δουλειά έχει ο Μητσοτάκης με τον Φουκουγιάμα. Και όμως, ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα συναντηθεί με τον εμπνευστή της θεωρίας «το τέλος της Ιστορίας», Φράνσις Φουκουγιάμα. Και οι δυο θα μιλήσουν στο στο ετήσιο δείπνο «Ο κόσμος το 2017», που διοργανώνει ο Economist στις 27 Ιανουαρίου με θέμα την Αμερική και την Ευρώπη, τη Συρία, την άνοδο του λαϊκισμού στην

 adonispatra708
Τα σεμινάρια 
Ο Άδωνις Γεωργιάδης εγκαινίασε πριν από λίγο καιρό έναν κύκλο ταχύρρυθμων σεμιναρίων ρητορικής, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων της Ελληνικής Αγωγής, της σχολής που δημιούργησε ο ίδιος το 1994. Στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2017, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα διδάξει στην Αθήνα (στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park), στις 18 και 19 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη (στο ξενοδοχείο les Lazaristes Domotel), ενώ τον Μάρτιο θα βρεθεί στην Πάτρα.
 giannis-pretenteris
Ο καβγάς του Πρετεντέρη

Στο πολυσύχναστο all day bar του Κολωνακίου «T5», στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ, βρισκόταν αργά το βράδυ της Τρίτης, με την παρέα του ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης. Κάποια στιγμή, γύρω στις 11 η ώρα, όμως προκλήθηκε αναστάτωση. Τι συνέβη; Μια ομάδα περίπου πέντε νεαρών θαμώνων -καθ όλα ήσυχων μέχρι εκείνη τη στιγμή και σοβαρών- μόλις τον είδε, άρχισε να τον αποδοκιμάζει με εκφράσεις που αφορούσαν τόσο στους δανειστές όσο και στο πούρο που κάπνιζε ο δημοσιογράφος («με την πουράκλα σου…» όπως ακούστηκε να του λένε) με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Χρειάστηκε να παρέμβουν οι άνθρωποι του «T5» για να απομακρυνθούν οι νεαροί και να εκτονωθεί η κατάσταση… pappasΤα γαλλικά του Παππά

“Επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ πληροφορήθηκα ότι η κυρία Siemens και ο ψυχογιός του Παττακού έκαναν σχόλια για τη γραβάτα μου”. dora-bakkΜε αυτόν τον πολύ δεικτικό τρόπο, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς απάντησε από τον Πεντάλοφο Κοζάνης, κατά την ομιλία του στο πλαίσιο της περιοδείας του στα ψηφιακά χωριά της δυτικής Μακεδονίας, στα όσα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Άδωνις Γεωργιάδης εναντίον του, ασχολούμενοι με το τι φορά και τι δεν φορά ο υπουργός με αφορμή τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και στις οποίες φαίνεται να φορά γραβάτα.
 
vaxevanisΟργή για τον Άδωνι

Εσωκομματικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κοινοβουλευτική εξυπηρέτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ στο Πρώτο Θέμα, ζητώντας να ερευνηθούν οι τηλεφωνικές κλήσεις του Κώστα Βαξεβάνη «για να διαπιστωθεί αν έχει προνομιακές ή άλλους είδους σχέσεις με δικαστικούς ή άλλους παράγοντες». Όταν βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης πληροφορήθηκαν για το περιεχόμενο της ερώτησης, χαρακτήριζαν την κίνηση του Γεωργιάδη ως προσωπικό παιχνίδι που εγκλωβίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε μια κόντρα που δεν αφορά στη ΝΔ. ko ndΣυγκεκριμένα, καραμανλικά στελέχη, που τα έχουν έτσι κι αλλιώς μαζεμένα στον Άδωνι Γεωργιάδη για τα κατά καιρούς ακραία ξεσπάσματα, εξέφραζαν τον προβληματισμό τους για το νέο show, που ήταν απόρροια δικής του και μόνο πρωτοβουλίας.

lyberakiΦεύγει η Λυμπεράκη

Έτοιμη να αποχωρήσει από το Ποτάμι εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην βουλευτής του κόμματος, Αντιγόνη Λυμπεράκη, ανιψιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ξαδέρφη του σημερινού προεδρου της ΝΔ, Κυριακου Μητσοτάκη.
diamantopoulou-flwridisΌχι δεν πάει στη Ν.Δ., και δεν ακολουθεί τον Θόδωρο Σκυλακάκη, αλλά προσανατολίζεται να πάρει το δρόμο που χάραξαν οι τρεις πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Φλωρίδης. Η Λυμπεράκη θα παραβρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη στην εκδήλωση που θα κάνει η Κίνηση των τριών πρώην υπουργών στην Κρήτη.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.