Search
Close this search box.
Search

Η μυστική συνάντηση στην Παναγή Κυριακού, οι βόλτες του Αντώνη και ένα “μαξιμιλιανό” κουίζ

Πριν 7 έτη

Διπλή επίσκεψη

Η Νίκη Κεραμέως το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Καβάλα που μίλησε σε εκδήλωση για τις γυναίκες ενώ έκανε και ένα πέρασμα από το ΤΕΙ της πόλης ως αρμόδια τομεάρχης Παιδείας. kerameos-viki-708Τώρα γιατί οι κακές γλώσσες λένε ότι «πρώτη φορά μπήκε μέσα σε δημόσιο εκπαιδευτικό Ίδρυμα», δεν γνωρίζω.

kostis xatzidakisΜυστική συνάντηση

Την περασμένη εβδομάδα ο Κωστής Χατζηδάκης πέρασε την πόρτα του γραφείου του Κώστα Καραμανλή στην Παναγή Κυριακού.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό ουσιαστικά μετά τις φωτιές που είχε ανάψει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης με τους «τζάμπα μάγκες».
Η κουβέντα όπως είναι φυσικό πέραν των άλλων περιστράφηκε γύρω από την αξιολόγηση. Δεν γνωρίζω όμως αν έγινε κουβέντα και για τον Άδωνι Γεωργιάδη που τελευταία  διακινούσε μέσω τουίτερ και ένα άρθρο του Βήματος που ούτε λίγο ούτε πολύ ήταν εναντίον του Καραμανλή και του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

samarasΟι βόλτες του Σαμαρά

Ο Αντώνης Σαμαράς το περασμένο Σάββατο βρέθηκε στην Πρέβεζα, καλεσμένος του γαλάζιου τοπικού βουλευτή, Στέργιου Γιαννάκη. Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε βόλτες στο κέντρο της πόλης όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό.
Προηγουμένως όμως έκανε μια στάση στην Πάτρα, καθώς έρχονταν από την Αθήνα, για να στηρίξει έναν ακόμα βουλευτή του, τον Ανδρέα Κατσανιώτη, που δέχεται την πίεση της Πειραιώς. Ως γνωστόν από την Αχαΐα προέρχεται και ο διευθυντής του Μητσοτάκη, Μιχάλης Μπεκίρης.

maximou1-735x400Κουίζ

Ποιοι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, που ουσιαστικά έχουν μεγαλώσει μαζί, περνούν περίοδο ψυχρών σχέσεων…

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.