Search
Close this search box.
Search

Η στιγμή του καβγά Τζήμερου – Πρωτούλη στο περιφερειακό συμβούλιο

Πριν 5 έτη

Ο Θάνος Τζήμερος δημοσιοποίησε βίντεο που καταγράφει τις κινήσεις του Γιάννη Πρωτούλη στο περιφερειακό συμβούλιο. Το βίντεο δείχνει τον κ. Πρωτούλη να φτύνει τον επικεφαλής της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και η φωτογραφία με το λερωμένο πουκάμισο μετά τον καβγά κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τζήμερος κατηγόρησε τον κ. Πρωτούλη ως «σταλινοφασίστα»,«άνεργο που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων» και «εκπρόσωπο κόμματος που θέλει να φέρει στην Ελλάδα τη δικτατορία και τον εμφύλιο».

Όπως δείχνει το βίντεο, ο κ. Πρωτούλης απάντησε στον κ. Τζήμερο χρησιμοποιώντας σφοδρούς χαρακτηρισμούς, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για «ξεφτίλα», «χαφιέ», «επαγγελματία ρουφιάνο» και «Ναζιστή με το κοστούμι».

Στη συνέχεια, ο κ. Πρωτούλης εμφανώς εκνευρισμένος, προσέγγισε το σημείο που καθόταν ο κ. Τζήμερος, χωρίς οι παριστάμενοι να καταφέρουν να τον σταματήσουν, ενώ όπως φαίνεται, τον φτύνει. Στη συνέχεια, ακούγεται ο ήχος από το φλιτζάνι καφέ, που έπεσε στον κ. Τζήμερο.

Στο τέλος του βίντεο, ο επικεφαλής της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ φαίνεται με το πουκάμισό του λερωμένο από τον καφέ και ρωτά αυτούς που βιντεοσκοπούν αν έχουν καταγράψει τα όσα συνέβησαν.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.