Search
Close this search box.
Search

Κάτι δεν πάει καλά στην παράταξη…

Πριν 7 έτη

Κάτι δεν πάει καλά στην συνδικαλιστική παράταξη της ΕΣΗΕΑ «Αδέσμευτοι Δημοσιογράφοι” στην οποία προΐσταται ο Β΄ Αντιπρόεδρος, Χρήστος Κυρίτσης αφού έβγαλαν ανακοίνωση για τον Φιλιππάκη που στην πρώτη δεν αναφέρεται το όνομά του και σήμερα «διορθωτική» στην οποία αναφέρουν το όνομά του αλλά παραμένουν τα ορθογραφικά λάθη…

Δείτε και θα καταλάβετε:

Ανακοίνωση Κυριακής 17:15

«Η Συνδικαλιστική παράταξη στην ΕΣΗΕΑ ¨ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ” καταδικάζει τον εγκωμιασμό και την προτροπή στην διάπραξη ποινικά διωκόμενων πράξεων, ιδιαίτερα όταν πρόκειτε για τρομοκρατικές πράξεις απο τις οποίες ο κλάδος μας έχει θρηνήσει θύματα δημοσιογράφους, Μπακογιάννης κ.α.

Η γνωστή δήλωση στο FACEBOOK του ειδικού γραμματέα του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ είναι καταδικαστέα. Πάντως, ο ίδιος διέψευσε ότι “ανέβασε” την γνωστή δήλωση, υποστιρήζοντας ότι πρόκειτε για έργο των Hackers(=δικτυοπειρατεία).

Σε κάθε περίπτωση, “κατέβασε” την δήλωση , που φέρεται να έχει κάνει και προβαίνει σε προτροπή για άλλη τρομοκρατική ενέργεια σε βάρος του διοικητού της Τράπεζας τη Ελλάδος.

Το όλο θέμα έχει αναστατώσει τον δημοσιογραφικό κόσμο, που ζητάει να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση, αφού το όλο θέμα, της τρομοκρατίας , αγγίζει πάντοτε τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ».

Και η… διορθωτική ανακοίνωση με το όνομα του Γ. Φιλιππάκη αλλά με τα ίδια ορθογραφικά λάθη και περισσότερα:

Ανακοίνωση Δευτέρας 29 Μαίου 10:52

«Η Συνδικαλιστική παράταξη στην ΕΣΗΕΑ «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» καταδικάζει τον εγκωμιασμό και την προτροπή στην διάπραξη ποινικά διωκόμενων πράξεων, ιδιαίτερα όταν πρόκειτε για τρομοκρατικές ενέργεις απο τις οποίες ο κλάδος μας έχει θρηνήσει θύματα δημοσιογράφους, Μπακογιάννης κ.α.

Η γνωστή δήλωση στο FACEBOOK του ειδικού γραμματέα του Δ.Σ. Γ. Φιλιππάκη της ΕΣΗΕΑ είναι καταδικαστέα. Ο ίδιος, όμως, εμμένει στη δήλωση του, που έχει “ανεβάσει” στο FB (ΣΣ: Απαραδέκτως) και διαψεύδει μόνο το σημείο εκείνο, που αναφέρει ότι συνελήφθη από την Αστυνομία, γεγονός που απέδωσε σε Hackers(=δικτυοπειρατεία).

Το όλο θέμα έχει αναστατώσει τον δημοσιογραφικό κόσμο και όχι μόνο, που ζητάει να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση, αφού  η τρομοκρατία , αγγίζει πάντοτε τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, ενώ, διατάχθηκε σχετική προκαταρκτική εξέταση απο την Εισαγγελεία Πρωτοδικών Αθηνών».

Ποιος ξέρει μπορεί να στείλουν και δεύτερη διορθωτική…

 

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.