Search
Close this search box.
Search

Και άλλη αποχώρηση “βόμβα” από τον ΔΟΛ – Αυτή τη φορά από “ΤΑ ΝΕΑ”

Πριν 8 έτη

Δύσκολες μέρες διανύει το συγκρότημα Λαμπράκη καθώς οι αποχωρήσεις δε σταματάνε.

Μετά τη χθεσινή παραίτηση του Βασίλη Χιώτη από τη διεύθυνση του  ΒήμαFM, ο οποίος αποχώρησε και επίσημα από τον 5ο όροφο του ΔΟΛ, σήμερα παραιτήθηκε και η δημοσιογράφος Ματίνα Ηρειώτου, αρχισυντάκτρια του Ελεύθερου Ρεπορτάζ της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ αλλά και υπεύθυνη για την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Ηρειώτου, θα πάρει μεταγραφή στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Υπενθυμίζεται πάντως, πως πριν από λίγο καιρό ύστερα από σκληρή σύγκρουση με τον διευθυντή της εφημερίδας, Δημήτρη Μητρόπουλο, έφυγε για τον Πήγασο – Έθνος ο αναπληρωτής διευθυντής Στέφανος Τζανάκης, ενώ γι άλλες πολιτείες αποχώρησε και συντάκτης του κυβερνητικού ρεπορτάζ,  Αντώνης Γκιόκας.

Ήδη πάντως στον οργανισμό κάλυψαν το κενό του Βασίλη Χιώτη και από σήμερα, νέος διευθυντής στο ΒήμαFM είναι ο Νότης Παπαδόπουλος, γιος του γνωστού στιχουργού Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Να συμειώσουμε πως, ο κ. Παπαδόπουλος, επρόκειτο να αναλάβει διευθυντής στα ΝΕΑ πριν καιρό, καθώς είχε και καλή σχέση με τον Αντώνη Σαμαρά, κάτι το οποίο όμως δεν πραγματοποιήθηκε και για τη θέση προτιμήθηκε ο Δημήτρης Μητρόπουλος, ο οποίος διατηρεί και αυτός ανοιχτή γραμμή με τον Μεσσήνιο πολιτικό.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.