Search
Close this search box.
Search

Καμμένος κατά Κοτζιά: Διαψεύδω ότι είπα για 50 εκατ. ευρώ και Σόρος – Διαρροές από «ορφανά του Σημίτη»

Πριν 7 έτη

Διαψεύδει με μήνυμα του στο twitter ο Πάνος Καμμένος τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρονται σε δηλώσεις του περί χρηματισμού της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος, κάνοντας μάλιστα λόγο για διαρροές από «ορφανά του Σημίτη».

Η απάντηση του Π. Καμμένου στοχοποιεί κυρίως τον τέως υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ να αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του: «Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά τη παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου , εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκ € του Σόρος στην κυβέρνηση είναι ψευδές απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες.»


Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών είχε αποκαλύψει ότι ο Πάνος Καμμένος είχε υποστηρίξει ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση, για να αγοράζει ξένους, με το tweet του Π. Καμμένου να ανεβάζει τους τόνους και να επιχειρεί νέα επίθεση εναντίον του Ν. Κοτζιά.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η νέα παρέμβαση του πρώην ΥΠΕΞ ο οποίος στις συνομιλίες του δεν αναφέρει το όνομα του κ. Καμμένου αλλά μιλά για την «άλλη πλευρά». Βεβαίως, επειδή και ο υπουργός Αμυνας έκανε αναφορές σε πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα προκειμένου να μην υπάρχουν σκιές.

Υπενθυμίζεται ότι και ο Χρ. Σπίρτζης διέψευσε το πρωί τον Ν. Κοτζιά λέγοντας ότι τον αγαπάει και τον σέβεται αλλά αυτά δεν ειπώθηκαν αυτά στο υπουργικό συμβούλιο.

O Σπίρτζης αδειάζει τον πρώην ΥΠΕΞ

Την θέση ότι δεν άκουσε τον Π. Καμμένο να λέει στο υπουργικό συμβούλιο (της 16ης Οκτωβρίου) περί χρηματοδότησης της κυβέρνησης από τον George Soros, όπως του καταλογίζει ο Νίκος Κοτζιάς διατύπωσε ο υπουργός Υποδομών, Χρ. Σπίρτζης.
«Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, τον αγαπάμε. Δεν θα με βάλετε σε αυτή τη διένεξη. Τον αγαπάω, τον σέβομαι.
Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα. Υπήρχε πολιτική διαφωνία και υπάρχει με τους ΑΝΕΛ σε σχέση με την ΠΓΔΜ.
Εμείς είμαστε περήφανοι για τη συμφωνία» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Σπίρτζης, δίνοντας άλλη διάσταση στην αντιπαράθεση Κοτζιά – Καμμένου για τα όσα ειπώθηκαν σε εκείνη την κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, καθώς επί της ουσίας «αδειάζει» τον κ.Κοτζιά για τα όσα ισχυρίζεται.
Σημειώνεται πως στο σημερινό πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα Αυγή κάνει λόγο για «ψεκασμένα σενάρια συνωμοσίας για Σόρος και Βαρουφάκη», κατηγορώντας τη ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής ότι προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα.

Την ίδια ώρα στο πρωτοσέλιδό της η Αυγή κάνει λόγο για «ψεκασμένα σενάρια συνωμοσίας» περί χρηματοδότησης από τον Σόρος, εξαπολύοντας επίθεση κατά ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, αλλά δείχνοντας παραλλήλως Πάνο Καμμένο.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.