Search
Close this search box.
Search

“Λασπόλουτρα” στη Β’ Αθήνας, από τον πατέρα στον γιο και ποιος μοιράζει νέες θέσεις

Πριν 7 έτη

Τα… λασπόλουτρα της ΝΔ

Ο πόλεμος μεταξύ των γαλάζιων βουλευτών και όσων θέλουν να είναι υποψήφιοι φαίνεται να φουντώνει για τα καλά στη Β’ Αθήνας. Το τελευταίο χτύπημα ήρθε προ ημερών από την Άννα Ασημακοπούλου μέσω twitter. Η τομεάρχης ψηφιακής πολιτικής, έγραψε πως “τα κακόβουλα σχόλια του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου κρύβουν την επιθυμία του να είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών. Τα λασπόλουτρα όμως δεν έκαναν κανέναν βουλευτή”.

Ο δημοσιογράφος που δεν έχει κρύψει τις πολιτικές του φιλοδοξίες κάνει συνεχώς επισκέψεις και στις τοπικές της Β’ Αθήνας. Ο Γιάννης Λοβέρδος πάντως απάντησε έμμεσα στην Ασημακοπούλου γράφοντας “το γαρ πολύ της θλίψεως (και της ανασφάλειας) γεννά παραφροσύνη…” .

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο Λοβέρδος χαρακτήρισε στην τηλεοπτική του εκπομπή την Ασημακοπούλου, “φωνακλού και τσιρίδα” και πως δεν πρέπει ο κόσμος να ψηφίζει τέτοια πρόσωπα. Τι να πει και ο Λοβέδρος για τον εαυτό του, που… “δεν” φωνάζει καθόλου!

Νέα υποψηφιότητα

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες στην Λάρισα ότι όποτε και αν στηθούν οι κάλπες υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να κατέβει με τη ΝΔ και ο Έκτορας Νασιώκας. Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη, το 2011 είχε αποχωρήσει παραδίδοντας την έδρα του αφού δεν συμφωνούσε με τον Γιώργο Παπανδρέου. Το 2014 μάλιστα είχε κατέβει επικεφαλής ανεξάρτητου συνδυασμού για το δήμο της Λάρισας ενώ μαζί του είχαν συνταχθεί και αρκετοί «γαλάζιοι».

Ο γιος για τον.. πατέρα; Μάλλον το αντίθετο

Την περασμένη Πέμπτη ο Σωτήρης Χατζηγάκης παρουσίασε το βιβλίο του “Η Ελλάδα Ανάποδα” στην Παλαιά Βουλή. Αυτό που προκάλεσε όμως  ενδιαφέρον ήταν ότι για τον πρώην υπουργό της ΝΔ, μίλησε ο ίδιος ο γιος του Μικέλης Χατζηγάκης. Η παρέμβαση αυτή, ήταν ένα ακόμα βήμα για την υποψηφιότητα του στα Τρίκαλα αφού όλα δείχνουν πως ο Χατζηγάκης ο νεότερος θα διεκδικήσει μια έδρα όποτε και αν στηθούν κάλπες. Με λίγα λόγια η παρουσίαση του βιβλίου ήταν η αφορμή για την παρουσίαση του Μικέλη Χατζηγάκη… στο κοινό της Αθήνας.

Μοιράζει θέσεις αντιπροέδρων…

Δύο νέες θέσεις αντιπροέδρων δημιουργούνται στη Βουλή στο πλαίσιο των αλλαγών που προώθησε ο Νίκος Βούτσης. Οι δυο αυτές θέσεις θα πάνε στα χέρια των ΑΝΕΛ και της Ένωσης Κεντρώων που μέχρι σήμερα δεν εκπροσωπούνταν στο προεδρείο της Βουλής λόγω των ποσοστών που είχαν πάρει στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.Και αν τα πράγματα στο κόμμα του Βασίλη Λεβέντη είναι ξεκάθαρα αφού την θέση θα πάρει ο σημερινός γραμματέας της Κ.Ο. Μάριος Γεωργιάδης στους Ανεξάρτητους Έλληνες οι υποψήφιοι είναι περισσότεροι. Έντονο ενδιαφέρον δείχνουν ο Δημήτρης Καμμένος που είχε κάνει για… ένα 24ωρο υφυπουργός αλλά και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Πάντως μεταξύ των δυο, συνήθως κερδίζει ο τρίτος. Λέτε να ετοιμάζει καμιά έκπληξη ο Πάνος Καμμένος;
Πάντως ο νέος κανονισμός και οι δυο νέες θέσεις είμαι σε ισχύ τυπικά από την περασμένη Πέμπτη.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.