Search
Close this search box.
Search

“Μάγος” ο Τσίπρας: Λυγίζει κουτάλια! Τι έγραψε ο Γιούρι Γκέλερ στο f/b (εικόνα)

Πριν 8 έτη

Ο Πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε στο Ισραήλ με τον γνωστό «μάγο» Γιούρι Γκέλερ, ο οποίος έγινε γνωστός λυγίζοντας κουτάλια με τη σκέψη του, σε τηλεοπτικά σόου.

Την φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα μέσω twitter ο επικεφαλής του Εθνικού Πρωτοκόλλου του Ισραηλινού ΥΠΕΞ, κ. Meron Reuben.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο Αλέξης Τσίπρας να κρατάει ένα λυγισμένο κουτάλι, αγκαλιά με τον Γιούρι Γκέλερ. Μάλιστα ο ισραηλινός αξιωματούχος έγραψε: «Ο Ελληνας Πρωθυπουργός με τον Γιούρι Γκέλερ λυγίζει κουτάλια τις πρώτες πρωινές ώρες στο Τελ Αβίβ».

tsipras_geller1

O Γκέλερ έγραψε στο facebook:

Αγαπητοί μου φίλοι,
Χθες το βράδυ από το διαμέρισμά μας, στο παράθυρο στην παλιά Τζαφά, παρατήρησα μια φασαρία, αστυνομία και σωματοφύλακες και αναγνώρισα τον πρωθυπουργό της Ελλάδας! Οπότε πήρα ένα κουτάλι, πήγα κάτω και γνώρισα τον Αλέξη Τσίπρα, τον Έλληνα πρωθυπουργό, και λύγισα ένα κουτάλι γι ‘ αυτόν. Επίσης του είπα ότι θα ήθελα να του στείλω κάποια δυνατή, θετική ενέργεια για να βοηθήσει την Ελλάδα. Με ήξερε από τηλεοπτικές εκπομπές μου στην Ελλάδα, και έμεινε έκπληκτος με το λυγισμένο κουτάλι.

Με πολύ αγάπη από την παλιά Τζαφά.
uri xxxxuri

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.