Search
Close this search box.
Search

Μαρτυρία σοκ από τον συζυγοκτόνο: “Εγώ την στραγγάλισα και ας φάω ισόβια” – Τι έδειξε η νεκροψία για την άτυχη 37χρονη

Πριν 10 έτη

Σύμφωνα με τα ευρήματα της εξέτασης, ο θάνατος της 37χρονης οφείλεται μεν σε πνιγμό, όπως άλλωστε ομολόγησε ο σύζυγός, ωστόσο εντοπίστηκε κάταγμα στο κρανίο της άτυχης γυναίκας. Πιθανότατα, τον εν λόγω κάταγμα προήλθε από ισχυρό χτύπημα από τον σύζυγό της και δράστη της δολοφονίας.

Επίσης, από τη νεκροψία – νεκροτομή εντοπίστηκαν και εκχυμώσεις κοντά στα μάτια της Ανθής Λινάρδου, που επίσης πιθανότατα προήλθαν από χτυπήματα

«Eγώ τη στραγγάλισα και ας φάω ισόβια», παραδέχθηκε ο 40χρονος συζυγοκτόνος στο Βελβεντό Κοζάνης, όταν οι αστυνομικοί βρήκαν παρουσία του το πτώμα της συζύγου του σε χωράφι ιδιοκτησίας του.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της 37χρονης Ανθής ο 40χρονος συμμετείχε στις έρευνες της αστυνομίας, αρνούμενος μέχρι τελευταία στιγμή οποιαδήποτε ανάμειξη.

Όπως είπε σε συνέντευξη Τύπου ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, ταξίαρχος Δημοσθένης Χρήστου, η αστυνομία παρακολουθούσε διακριτικά τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας από την πρώτη στιγμή γιατί είχε πέσει σε αντιφάσεις.

«Ψάξαμε τα χωράφια του και είδαμε ότι είχε οργώσει ένα χωράφι χωρίς να υπάρχει λόγος να το φρεζάρει αυτή την εποχή. Σκάψαμε παρουσία του και όταν βρήκαμε το πτώμα της συζύγου του, τότε το παραδέχθηκε γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή αρνείτο το έγκλημα», εξήγησε.

Ο 40χρονος φέρεται να έπνιξε με τα χέρια του τη σύζυγό του, στο σπίτι τους στο Βελβεντό, ύστερα από διαπληκτισμό, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Στη συνέχεια τη μετέφερε στο χωράφι και την έθαψε.

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.