Την ίδια θέση φαίνεται πως διεκδικούν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης με ο Γιώργος Βλάχος στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δυο έχουν ζητήσει από τον Ευάγγελο Μειμαράκη τη θέση του γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ στο ενδεχόμενο που εκλεγεί.
Τόσο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, όσο και ο Γιώργος Βλάχος ακολουθούν στις περισσότερες περιοδείες τον Ευάγγελο Μειμαράκη, ενώ σηκώνουν και το οργανωτικό βάρος.
Οι πληροφορίες πάντως λένε πως και οι δυο έχουν πάρει την ίδια δέσμευση. Δηλαδή πως θα διαδεχθούν τον Ανδρέα Παπαμιμίκο στη θέση του γραμματέα της Π.Ε.
Πάντως αν ο Ευάγγελος Μειμαράκης εκλεγεί και κρατήσει την υπόσχεση του, σίγουρα ο επόμενος γραμματέας του κόμματος θα είναι “καραμανλικός”, αφού και οι δυο ανήκουν στον στενό κύκλο συνομιλητών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Απλώς ο ένας από τους δυο θα μείνει δυσαρεστημένος..