Search
Close this search box.
Search

Μπάσκετ: Νεκρός ο Χάνεϊκατ ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία

Πριν 6 έτη

Μια πολύ θλιβερή είδηση μεταδίδεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την οποία ο Αμερικανός άσος της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, Τάιλερ Χάνεϊκατ, έχασε τη ζωή του σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς.

Αυτό αναφέρουν πηγές της αστυνομίας αλλά και ο ρεπόρτερ του CBS Radio, Μιτς Λίμπε. Ο Χάνεϊκατ να σκοτώθηκε όταν ενεπλάκη σε ανταλλαγή πυροβολισμών στο Σέρμαν Όουκς, στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από ΜΜΕ των ΗΠΑ, ο γνωστός στο ευρωπαϊκό κοινό αθλητής αντάλλαξε πυρά με αστυνομικούς υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και για άγνωστο έως τώρα λόγο.

Ύστερα από το περιστατικό ο Χάνεϊκατ κατέφυγε στο σπίτι του. Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο λίγο αργότερα και τον βρήκε νεκρό.

Η αναφορά των αρχών ασφαλείας στο Twitter ανέφερε: «Οι Ειδικές Δυνάμεις εισέβαλαν στη κατοικία και εντόπισαν έναν άντρα που δεν απαντούσε. Λίγο αργότερα το LAFD ανακοίνωσε πως ο άντρας είναι νεκρός. Οι αστυνομικοί είναι στο σημείο και και ερευνούν τις συνθήκες, περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στο προσεχές διάστημα».

Πριν από το τραγικό περιστατικό το αμερικανικό δίκτυο «ABC» ανέφερε:

«Ένας πρώην παίκτης του ΝΒΑ και του κολεγίου UCLA έχει οχυρωθεί σε μια οικία του Σέρμαν Όουκς, ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία. […]

Οι αρχές δέχθηκαν μια κλήση από τη μητέρα του δράστη, η οποία έλεγε πως ο υιός της συμπεριφερόταν απρόβλεπτα. Μόλις οι άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο, ο άνδρας άνοιξε πυρ με τις Αρχές να επιστρέφουν τα πυρά.

Αν και οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να επικοινωνήσουν με τον δράστη, πιστεύεται πως είναι ακόμη ζωντανός βασισμένοι σε γραπτά μηνύματα.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της αντιτρομοκρατικής, ενώ περίπου 30 κάτοικοι από την γύρω περιοχή έχουν εγκαταλείψει τις οικίες τους για λόγους ασφαλείας.»

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.