Search
Close this search box.
Search

Στον αέρα οι τηλεοπτικές άδειες: Μήνυση Κοντομηνά στον Σαββίδη

Πριν 8 έτη
Ο εκπρόσωπος του δημοσίου Γιάννης Ματζουράνης με παρέμβασή του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών «μπλόκαρε» την παράδοση στον Alpha του υλικού των 66 ωρών που κατέγραψαν οι κάμερες στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, που αποφάσισε χθες η εισαγγελέας κυρία Ροζαλία Λάλλη.
Αντί γι αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες από την εισαγγελία, ο Alpha έχει το δικαίωμα να δει το υλικό, χωρίς να το παραλάβει έως ότου αποφανθεί για το θέμα η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Σύμφωνα  με πληροφορίες ο δικηγόρος του δημοσίου επικαλέστηκε αδυναμία να μονταριστούν οι σκηνές από το βίντεο που αφορούν αυστηρά προσωπικά δεδομένα όπως για παράδειγμα τις ώρες ξεκούρασης και άλλα.
Υπενθύμισε ότι όπως είναι γνωστό η απόφαση για παράδοση του βίντεο προκλήθηκε από προσφυγή του Alpha καυτά της συμμετοχής το διαγωνιζόμενου Ιβάν Σαββίδη ο οποίος με δηλώσεις τα ξημερώματα της Παρασκευής και μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού παραδέχτηκε ότι είχε σενάριο και ότι αποσκοπούσε στο ανέβασμα του τιμήματος των αδειών.
Πριν μερικές ημέρες μάλιστα, νομικός σύμβουλος του Alpha, Παναγιώτης Λαζαράτος, είχε καταθέσει εξώδικο για λογαριασμό του Alpha, στην εταιρεία του κ. Σαββίδη με αφορμή τις δηλώσεις του πως «ανέβασε το τίμημα για να πληρώσουν περισσότερα οι πλειοδότες».

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.