Search
Close this search box.
Search

Στη Vodafone φαίνεται να καταλήγει η Νέα Δημοκρατία για τις εκλογές

Πριν 9 έτη

Νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της ΝΔ αναμένεται να υπάρξει τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, προκειμένου να επιλεγεί η εταιρεία που θα αναλάβει την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.
Χθες, συνεδρίασε υπό την προεδρία του βουλευτή, Γιάννη Τραγάκη, για να εξετάσει τις προσφορές των δυο εταιριών, ώστε να αρχίσουν εκ νέου οι διαδικασίες, καθώς τα χρονικά περιθώρα στενεύουν και ο επιθυμητός στόχος είναι οι εσωκομματικές εκλογές να γίνουν στις 13 Δεκεμβρίου.

Όπως φαίνεται πολύ κοντά στο να κλείσει η συμφωνία με την Vodafone βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία. Η ΚΕΦΕ εξετάζοντας τα τεχνικά, αλλά και τα οικονομικά δεδομένα φαίνεται πως η επιλογή της Vodafone είναι η πιο πιθανή, καθώς πληροί τις προδιαγραφές να φέρει εις πέρας την αποστολή της διεξαγωγής των εκλογών στις 13 Δεκεμβρίου.
Στη Νέα Δημοκρατία, μετά και το φιάσκο της περασμένης Κυριακής, πρέπει να ισορροπήσουν ανάμεσα σε μία ικανή, μεγάλη εταιρεία, αλλά και ταυτόχρονα να επιτύχουν μία οικονομικά συμφέρουσα προσφορά, καθώς το ποσό δεν θα πρέπει να ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ.

Ταυτόχρονα, έχει ξεκινήσει συζήτηση και για χειρόγραφες διαδικασίες, σε περίπτωση που δεν ευοδώσει η συνεργασία με κάποια εταιρεία ή και ακόμα να λειτουργήσει ως παράλληλη διαδικασία για να υπάρξει κάλυψη στο ενδεχόμενο κάποιου τεχνικού σφάλματος. Με τις χειρόγραφες διαδικασίες δεν φαίνεται να διαφωνούν οι υποψήφιοι, ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχία των εκλογών.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.