Search
Close this search box.
Search

Νέα “φάουλ” από τον γραμματέα της Κ.Ο. Κώστα Τσιάρα – Τι λένε στην Πειραιώς

Πριν 8 έτη

Μπορεί η οδός Πειραιώς να κάνει λόγο για “restart” μετά και τον ανασχηματισμό και τον ορισμό των νέων Τομεαρχών και των αναπληρωτών τους αλλά κάποια πράγματα φαίνεται πως δεν αλλάζουν.
Λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα της Δευτέρας η κυβέρνηση κατέθεσε το νέο προϋπολογισμό στη Βουλή και μεσα στην αίθουσα της ολομέλειας δεν βρίσκονταν ούτε ένας βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Κάτι που συζητήθηκε έντονα στο Μοσχάτο και βέβαια που αναμένεται να θίξει και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Τετάρτης κατά την συνεδρίαση της Κ.Ο. αφού θα ζητήσει από τους βουλευτές του να είναι συνεπείς στα καθήκοντα τους.
tsiaras-konstantinosΤο πρώτο καμπανάκι αφορά τον γραμματέα της Κ.Ο. Κώστα Τσιάρα που φαίνεται πως δεν μπορεί να επιβληθεί στους γαλάζιους βουλευτές ενω την ίδια ωρα είναι πολλά και τα παράπονα των συναδέλφων του αφού υποστηρίζουν πως έχει διαφορετική συμπεριφορά στους πιο παλιούς.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Κ.Ο. δείχνει τέτοια εικόνα αφού και σε ομιλίες του προέδρου της ΝΔ οι βουλευτές απουσιάζουν απο την ολομέλεια.
staikourasΠάντως πρέπει να σημειωθεί πως και απο οικονομικό επιτελείο της ΝΔ, υπό τον Χρήστο Σταικούρα, δεν βρέθηκε ούτε ένας βουλευτής στο κοινοβούλιο κατά την κατάθεση του προϋπολογισμού.
Ενω δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο πως εισηγητής από την πλευρά της ΝΔ κατά την συζήτηση για τον προϋπολογισμό θα είναι ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Κωστής Χατζηδάκης.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.