Search
Close this search box.
Search

Νέα BMW με 370 άλογα(εικόνες & βίντεο)

Πριν 9 έτη

Η M2, που μόλις παρουσιάστηκε, συγκαταλέγεται στα πιο γρήγορα κουπέ της κατηγορίας της, κάτι που φυσικά το οφείλει στον κινητήρα της, τον 6κύλινδρο turbo των 3.000 κυβικών της BMW, που για την περίσταση αποδίδει 370 άλογα.

Και εξασφαλίζει ένα 0-100 σε 4,5 δεύτερα όταν συνδυάζεται με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων και σε 4,3 όταν η ισχύς του καταλήγει στους πίσω τροχούς μέσω του αυτόματου M-DCT των 7 σχέσεων. Σε κάθε περίπτωση η τελική δεν ξεπερνά τα 250 μιας και περιορίζεται ηλεκτρονικά.

Η κορυφαία θέση της M2 στη γκάμα της σειράς 2 της γερμανικής εταιρείας γίνεται φυσικά ξεκάθαρη και οπτικά χάρη στα (πολύ) φουσκωμένα φτερά της, τα αεροδυναμικά βοηθήματα αλλά και τις μεγάλες ζάντες των 19 ιντσών, μαζί με τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα μπάκετ καθίσματα με την πολύ καλή πλευρική στήριξη, το σπορ τιμόνι καθώς και οι λεπτομέρειες από ανθρακόνημα και χρώμιο.

Αλλαγές, σε σχέση με τις πιο ταπεινές εκδοχές, υπάρχουν και κάτω από το αμάξωμα. Έτσι η ανάρτηση της Μ2 έχει αλουμινένια στοιχεία από τις Μ3 και Μ4, το τιμόνι έχει πιο σπορ ρυθμίσεις M και τα φρένα με τις μπλε δαγκάνες έχουν φυσικά προσαρμοστεί στις επιδόσεις.

Οι πωλήσεις της Μ2 θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη άνοιξη, με την τιμή της στη Γερμανία να ξεκινά από 56.700 ευρώ, που την καθιστά πιο ακριβή τόσο από το Audi RS3 των 367 ίππων (από 52.700 ευρώ) όσο και με την ανανεωμένη A45 AMG (από 51.051 ευρώ στη Γερμανία). Στην Ελλάδα οι διαφορές τιμής θα είναι μεγαλύτερες λόγω του κυβισμού της Μ2.

bmw-m2-3

bmw-m2-4

bmw-m2-5

bmw-m2-7

bmw-m2-9

Δείτε και το βίντεο με την εντυπωσιακή M2:

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.