Search
Close this search box.
Search

Νευρίασε και έδιωξε αγρότες και δημοσιογράφους ο Τσίπρας: Σε εμένα δε θα κάνετε τέτοια! (video)

Πριν 9 έτη

Στιγμές έντασης δημιουργήθηκαν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στο δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες, όταν ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν από την αίθουσα όπου θα ξεκινούσε η σύσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους εκπροσώπους των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

Αφου ο κ. Τσίπρας ολοκλήρωσε το εισαγωγικό μέρος της ομιλίας του, ζητήθηκε η αποχώρηση των δημοσιογράφων, των οπερατέρ και των φωτογράφων από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη.

Οι εργαζόμενοι των Μέσων Ενημέρωσης, αλλά και μερίδα αγροτών αντέδρασαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα σε δημοσιογράφους, αγρότες, αλλά και τον πρωθυπουργό.

«Εδώ δεν είναι εκπομπή, είναι σύσκεψη», ανέφερε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε απευθυνόμενος στους αγρότες «εγώ όταν κάνω συσκέψεις με φορείς κλείνουν οι πόρτες και μιλάμε ειλικρινά, πρόσωπο με πρόσωπο».

Οι δηλώσεις αυτές πυροδότησαν το ήδη εκρηκτικό κλίμα με τους δημοσιογράφους να μην θέλουν να βγουν έξω από την αίθουσα και τους αγρότες να δηλώνουν πως αν φύγουν τα ΜΜΕ τότε θα αποχωρήσουν κι εκείνοι.

Ο κ. Τσίπρας εμφανώς εκνευρισμένος ανέφερε «Όποιος θέλει να κάνει θέατρο μπροστά στους δημοσιογράφους να πάει έξω», ένω αφού χτύπησε με το χέρι του το γραφείο είπε στη συνέχεια «Σε μένα δε θα κάνετε τέτοια, όποιος θέλει να κάνει θέατρο να βγει έξω»!

Μάλιστα είχε έναν έντονο διάλογο με τον ανταποκριτή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ στην Κρήτη Μάριο Διονέλλη.

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.