Search
Close this search box.
Search

Ξεκίνησαν οι απολύσεις στη Συγγρού – Τα πρώτα “θύματα”

Πριν 8 έτη

Τσουνάμι απολύσεων έρχεται τις επόμενες ώρες στη Συγγρού στο πλαίσιο των περικοπών, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται η ηγετική ομάδα, όμως  οι πληροφορίες λένε ότι, παράλληλα, αναμένονται νέες αφίξεις προς αντικατάσταση αυτών που απομακρύνονται…

Ο γενικός διευθυντής της ΝΔ Νίκος Παπαθανάσης καλεί στο γραφείο τους υπό απόλυση υπαλλήλους και τους ενημερώνει για τις αποφάσεις του. Σε πρώτη φάση απολύονται όσοι εργάζονται λίγα χρόνια αφού οι αποζημιώσεις είναι μικρότερες. Μάλιστα στη Συγγρού επιβεβαιώνουν πως οι απολύσεις γίνονται με βάση τους αριθμούς και όχι την απόδοση των εργαζομένων.

Τα πρώτα θύματα ήταν οι υπάλληλοι του γραφείου τύπου της ΝΔ που από χθες το μεσημέρι ενημερώνονται για την απομάκρυνση τους. Μεταξύ άλλων ο Νίκος Καραλής και ο Κώστας Δογάνης έχουν ήδη ενημερωθεί ενω ακολουθούν και άλλοι, αφήνοντας ουσιαστικά, η Συγγρού, ακέφαλο το γραφείο τύπου.

Πάντως αυτό που συζητήθηκε έντονα είναι ότι οι απολύσεις ξεκίνησαν τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι στενοί του συνεργάτες έφυγαν για τις Βρυξέλλες λόγω της Συνόδου του ΕΛΚ.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.