Search
Close this search box.
Search

Ξεκατίνιασμα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο twitter – Συγγρού: Δε σας βρίσκει ούτε η Google – Χαρ. Τρικούπη: Ψάξατε με τους υπολογιστές που κάνατε εκλογές;

Πριν 8 έτη

«Πόλεμος» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ξέσπασε από το πουθενά, στο twitter με τα δύο κόμματα να «τρολλάρουν» το ένα το άλλο.

Όλα ξεκίνησαν από ένα «tweet» του ΠΑΣΟΚ στον επίσημο λογαρισμό του στο Twitter, με το οποίο εξαπέλυε επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον, ουσιαστικά, για ανευθυνότητα.

Με αφορμή δύο δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ -η πρώτη στις 2 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την οποία είχε δηλώσει ότι δεν βιάζεται να γίνει πρωθυπουργός και η δεύτερη στις 29 Μαρτίου, με την οποία ζητάει από τον Αλέξη Τσίπρα να τολμήσει να προκηρύξει εκλογές- η Χαριλάου Τρικούπη σχολίασε: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν βιάζεται να γίνει πρωθυπουργός, αλλά ζητάει επίμονα εκλογές. Υπευθυνότητα #not».

Η Συγγρού αφήνοντας για λίγο τον επικοινωνιακό πόλεμο με το Μαξίμου και με ένα έξυπνο και ειρωνικό σχόλιο απάντησε στην επίθεση του ΠΑΣΟΚ, με μια ανάρτηση που αναφέρεται στον Γιώργο Παπανδρέου και την περίφημη φράση του «λεφτά υπάρχουν».

Μάλιστα, στην εικόνα φαίνεται να αναζητεί κάποιος τη λέξη ΠΑΣΟΚ στο google, με τη μηχανή αναζήτησης να μην προσφέρει κάποιο αποτέλεσμα και να παραπέμπει στη φράση «λεφτά υπάρχουν».

Το ΠΑΣΟΚ ανταπάντησε, παραπέμποντας στην αναζήτηση «σεμνά και ταπεινά» και στον Κώστα Καραμανλή αλλά και στο φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών της 22ας Νοεμβρίου:

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.