Search
Close this search box.
Search

Οι επιλογές, το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ, ο Θεοδωρικάκος και οι άλλοι…

Πριν 7 έτη

Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για τις αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ.  Αν παρατηρήσει κανείς όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει στη “γαλάζια” σκακιέρα, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την προεδρία της ΝΔ o Κυριάκος Μητσοτάκης, θα δει ότι υπάρχει μια “σταθερά” που ακούει στο όνομα Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο συντονιστής του στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ που έδειξε τις ικανότητες του απο την εσωκομματική μάχη με τον Μητσοτάκη, κρατάει την επικοινωνιακή μπαγκέτα του Μοσχάτου. Αρκετές φορές βέβαια αυτή η ικανότητα του Θεοδωρικάκου δημιουργεί έχθρες και ίντριγκες με συγκεκριμένο κέντρο που δεν βλέπει με καλό μάτι την εξέλιξη του στο «γαλάζιο» στρατόπεδο.

Οι λόγοι είναι απλοί. Στα δύσκολα ο Θεοδωρικάκος εισηγείται, ο Μητσοτάκης αποφασίζει και η ΝΔ παίρνει την ατζέντα την ώρα που κάποιοι εντός Πειραιώς έχουν διαφορετική άποψη. Για να ξέρετε ο Τάκης Θεοδωρικάκος όχι μόνο είχε εικόνα των αποφάσεων του προέδρου της ΝΔ για τις αλλαγές τόσο στο χρόνο όσο και στα πρόσωπα αλλά παραμένει και ο βασικός πυλώνας της επικοινωνιακής πολιτικής της ΝΔ. Περισσότερα αύριο Παρασκευή που θα γίνει η παρουσίαση του νέοι επικοινωνιακού επιτελείου.

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.