Search
Close this search box.
Search

Οι εφοπλιστές, οι διάλογοι με τους πολίτες, ο Ερντογάν και η… θεά Μιλένα

Πριν 7 έτη

Σήμερα με εφοπλιστές, Τετάρτη στην Αμφίπολη

Πυκνώνει τις περιοδείες και τις επαφές του ο πρόεδρος της ΝΔ. Η αρχή έγινε με την Αίγινα, στο “άντρο” των ΣΥΡΙΖΑίων, λόγω του ότι έχουν εξοχικά, βέβαια…

Σήμερα Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τους εφοπλιστές, την Τετάρτη θα επισκεφθεί την Αμφίπολη και τις Σέρρες και στις 8 Ιουνίου θα βρεθεί στις Βρυξέλλες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει σε εκδήλωση του γνωστού Ινστιτούτου Bruegel για το νέο μοντέλο ανάπτυξης που χρειάζεται η Ελλάδα. Μαζί του θα είναι ο σημερινός επικεφαλής του Bruegel, ο Γκούντραμ Βολφ.

Οι διάλογοι με πολίτες της Αίγινας

Ενδιαφέροντες διαλόγους με πολίτες περιλάμβανε η σαββατιάτικη περιοδεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί της Αίγινας.

Καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπατούσε στους δρόμους της  Αίγινας μια  μεσήλικη γυναίκα βγήκε από ένα μαγαζί που έπινε τον καφέ της και του φώναξε: «Κυριάκο μην μας πεις ποτέ ψέματα. Και όταν γίνεις πρωθυπουργός να υλοποιήσεις όσα λες, γιατί θα τρίζουν τα κόκκαλα της μάνας σου».

Και ενώ η αναφορά στη μητέρα του θα περίμενε κανείς ότι θα αιφνιδίαζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκείνος έδωσε στη γυναίκα μια απάντηση που την άφησε μάλλον… άφωνη. «Δεν πρόκειται να πω ποτέ ψέματα στον ελληνικό λαό», είπε και προσέθεσε: «Εσείς, όμως, θα πρέπει να κόψετε το τσιγάρο».

Ένας άλλος πολίτης αναφερόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε: «Είσαι ο νέος Μακρόν. Είσαι ο νέος Μακρόν, τέλος. Έσφιξα το χέρι του Μακρόν τώρα και όχι το δικό σου». Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης του απάντησε: «Μπορείς να το πεις και ανάποδα. Ο Μακρόν είναι ο νέος Κυριάκος».

Εντύπωση προκάλεσε ένας πολίτης  που καλωσόρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη υπογραμμίζοντας με νόημα: «Καλημέρα και καλωσόρισες. Πρώτη φορά βλέπω εκπρόσωπο του μεγάλου κεφαλαίου να κυκλοφορεί με τα πόδια, ενώ έχουμε μάθει τους ΣΥΡΙΖΑίους με κότερα και με τζιπ. Να είσαι καλά».

«Όχι, εμείς με τα πόδια» αποκρίθηκε ο κ. Μητσοτάκης. «Μπράβο και να είσαι καλά και στο νησί είσαι ευπρόσδεκτος» ήταν η απάντηση που έλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Euroleague του μπάσκετ, τον περιβάλει με… αγάπη

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είναι ένας δικτάτορας, όπως τον αποκαλούν πολλοί. Η τελευταία του αυταρχική συμπεριφορά αφορά στον συμπατριώτη του μπασκετμπολίστα Ενές Καντέρ, ο οποίος δεν καλείται στην εθνική επειδή είναι αντικαθεστωτικός και το λέει. Έτσι, όταν ο άσος των Θάντερ του ΝΒΑ βρέθηκε στη Ρουμανία και θέλησε νε πάει στην πατρίδα του, ειδοποιήθηκε στο αεροδρόμιο, ότι η τουρκική κυβέρνηση ανακάλεσε το διαβατήριό του! Επειδή, λέει, είναι φίλος του επικηρυγμένου από τον Ερντογάν, Φετουλάχ Γκιουλέν. Αυτόν, λοιπόν, τον «δικτάτορα», η Euroleague του μπάσκετ, τον περιβάλει με… αγάπη και στοργή. Εκεί έγινε το Final-4, στην Πόλη, οι Τούρκοι σχεδόν έχουν αγοράσει την διοργάνωση και φυσικά, πήραν και το τρόπαιο, για να το χρησιμοποιήσει ο Τούρκος πρόεδρος, διαδίδοντας στο λαό του τα «ιδεώδη» της «δημοκρατίας» του.

H«θεά» δημοσιογράφος Μιλένα Μάρτιν

Στο Final-4 της Πόλης, υπήρχε ένα «θέμα» για τους αθλητές και τους προπονητές να συγκεντρωθούν όταν τους πρότεινε το μικρόφωνο για δηλώσεις η «θεά» δημοσιογράφος Μιλένα Μάρτιν. Δικαιολογημένα, πολλοί έχαναν τα λόγια τους όταν την αντίκριζαν. Αυτή η «δικτατορία» της αισθητικής, της Μιλένα, έκλεψε την παράσταση ακόμα κι από το νικητή της διοργάνωσης.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.