Search
Close this search box.
Search

Οι νικητές και ο μεγάλος χαμένος της απόφασης Μητσοτάκη

Πριν 8 έτη

Η τοποθέτηση δυο αναπληρωτών εκπροσώπων τύπου στη ΝΔ, του Κωνσταντίνου Κυρανάκη και της Σοφίας Ζαχαράκη σήκωσε μεγάλη κουβέντα στο γαλάζιο στρατόπεδο.

Από τη μια ο Γιώργος Κουμουτσάκος κέρδισε χρόνο αφού παραμένει μέχρι νεοτέρας στη θέση του εκπροσώπου τύπου ενώ από την άλλη ο Μητσοτάκης αξιοποίησε δυο νέους ανθρώπους δείχνοντας έμπρακτα ότι εμπιστεύεται τη νέα γενιά.

Η ουσία όμως είναι ότι για πρώτη φορά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπαίνουν δυο αναπληρωτές εκπρόσωποι τύπου κάτι που δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Κουμουτσάκος είναι υπό επιτροπεία.

Βέβαια η αρχή είχε γίνει επί Σαμαρά που είχε τοποθετήσει αναπληρώτρια τη Βασιλική Τζότζολα, αλλά τότε ήταν ένας ο αναπληρωτής και η ίδια στο δρόμο χάθηκε από το προσκήνιο .

Κάτι που δεν φαίνεται να συμβαίνει τώρα αφού ο Κυρανάκης κατεβαίνει στην ίδια περιφέρεια με τον Κουμουτσάκο στη Β’ Αθήνας και είναι ξεκάθαρο πως με αυτή του την απόφαση ο Μητσοτάκης πριμοδοτεί τον πρόεδρο της νεολαία του ΕΛΚ, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές.

Όσο για τον Κουμουτσάκο από την Πέμπτη το βράδυ είχε ενημερωθεί πως μένει αλλά αποκτά δυο αναπληρωτές, χωρίς ο ίδιος να εκφράζει τουλάχιστον ανοιχτά, δυσφορία.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.