Search
Close this search box.
Search

Οι πιθανές συμμαχίες των νέων καναλαρχών

Πριν 8 έτη

Πολλά τα σενάρια της επόμενης ημέρας μετά τη δημοπρασία των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας. Όπως είναι γνωστό ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, Μαρινάκης και Καλογρίτσας ήταν οι νικητές του διαγωνισμού, όμως τα πάντα παραμένουν ανοιχτά για τις πιθανές συμμαχίες που θα προκύψουν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η «ηττημένοι» Βαρδινογιάννης και Κοντομηνάς, οι οποίοι έχουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς STAR και Alpha αντίστοιχα, ενδέχεται να προσεγγίσουν είτε απευθείας είτε μέσω τρίτων τους «νικητές» Κυριακού και Μαρινάκη.

Προσέγγιση αναμένεται να δεχθεί σύμφωνα με το δημοσίευμα και ο Χρήστος Καλογρίτσας από υποψηφίους που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια. Μάλιστα, ο Φίλιππος Βρυώνης του Epsilon φέρεται να έχει συναντηθεί προ ημερών με τον κ. Καλογρίτσα, ενώ έχει κάνει γνωστό πως προσφέρει έτοιμο εξοπλισμό και υποδομή σε όποιον επιχειρηματία έχει τηλεοπτική άδεια, αλλά όχι κανάλι.

Παράλληλα κυβερνητικοί παράγοντες θεωρούν ιδανικό το σενάριο συνεργασίας Καλογρίτσα-Κοντομηνά, βρίσκοντας σημεία επαφής παρά τις αρχικές τους διαφωνίες.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.