-->
02.05.2024

Οι πρώτοι Υπουργοί που κλείδωσαν – Που πάνε Παππάς, Γεροβασίλη και Κουρουμπλής

Βήμα – βήμα ετοιμάζει τη νέα κυβέρνηση ο Πρωθυπουργός και οι «μεταθέσεις» ορισμένων παλαιών στελεχών σε άλλα πόστα, είναι δεδομένες.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορος Βερναρδάκης, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος Υπουργός Επικρατείας.

Ενώ το χαρτοφυλάκιό του, θα αποσπαστεί από το Υπουργείο Εσωτερικών και θα δημιουργηθεί ένα νέο, το Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που θα «πάει» στην Όλγα Γεροβασίλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Ναυτιλίας, Μεταφορών και Νησιωτικής Πολιτικής.

Τον κ. Κουρουμπλή πήρε στο τηλέφωνο ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος του είπε ότι «το υπουργείο είναι μεγάλο με νέες αρμοδιότητες και θέλω να πας εσύ εκεί». Ο υπουργός το σκέφτηκε λίγες στιγμές και του απήντησε ότι «αφού το θέλεις εσύ θα πάω».

Νέο Υπουργείο όμως θα είναι και το ψηφιακής πολιτικής, το οποίο θα έχει υπό την αιγίδα του τα Media και το ΕΣΡ και φυσικά θα το αναλάβει ο Νίκος Παππάς, όπως έχει αναφέρει το 15minutes.gr

 

 



Διαβάστε επίσης