Search
Close this search box.
Search

Ο Γερμανός Πρέσβης ζήτησε και συνάντησε τον Βασίλη Λεβέντη

Πριν 10 έτη

Με τον Βασίλη Λεβέντη, συναντήθηκε ο γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, Πέτερ Σόοφ. Μάλιστα η πρωτοβουλία αυτής της συνάντησης, ήταν του κ. Σόοφ.

Η συνάντηση Σόοφ-Λεβέντη, διήρκεσε μια περίπου ώρα, ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων μιλώντας χθες στη Βουλή κατά την συζήτηση με τα προαπαιτούμενα, την επιβεβαίωσε:  «Με συνάντησε ο γερμανός πρέσβης και μου ζήτησε να στηρίξω τον Τσίπρα» αποκάλυψε ο κ. Λεβέντης, για να προσθέσει ότι του απάντησε ότι δεν δεν προτίθεται να το πράξει με συμμετοχή του στην κυβέρνηση σ’ αυτή τη χρονική στιγμή.

Ο Γερμανός πρέσβης, ανέλυσε την πιθανότητα να συμμετάσχουν στον κυβερνητικό σχηματισμό ο κ. Λεβέντης και το κόμμα του. Βέβαια ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, όπως έχει αναφέρει πολλές φορές, επανέλαβε την ανάγκη σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης με προϋπόθεση και την συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.