Search
Close this search box.
Search

Ο Μειμαράκης σήκωσε …το τηλέφωνο – Οι κινήσεις των δελφίνων – Στο στόχαστρο ο Παπαμιμίκος

Πριν 9 έτη

Μπορεί να γράφονται και ακούγονται πολλά σε σχέση με την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Μειμαράκη για τον προεδρικό θώκο της ΝΔ, αλλά ο πρώην πρόεδρος της Βουλής ολοκληρώνει τον κύκλο των επαφών του με τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του 15Minutes.gr, πάντως, όλο το απόγευμα προχθές και χθες το βράδυ ο Ευάγγελος Μειμαράκης ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και ζήτησε την στήριξη τους για την υποψηφιότητα του.

Μάλιστα στόχος του επιτελείου του είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατό περισσότερες υπογραφές στήριξης, με τις πληροφορίες να επιμένουν πως θα είναι πάνω από 150. Και αυτό όχι μόνο για να δώσουν δυναμική στην υποψηφιότητα Μειμαράκη αλλά κυρίως για να περιορίσει τις πιθανότητες να μαζέψουν υπογραφές οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Την ίδια ώρα πάντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει το σαφάρι των υπογραφών, ο Απόστολος Τζιτζικώστας φαίνεται να έχει τον απαιτούμενο αριθμό ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του τελευταίος είναι δύσκολο έως ανέφικτο να βρει τις υπογραφές ενώ το κυριότερο είναι πως δεν έχει την στήριξη του Μάκη Βορίδη που επηρεάζει πρόσωπα και καταστάσεις στην Π.Ε.

Απο την άλλη στην κούρσα της διαδοχής ετοιμάζεται να μπει και ο Βασίλης Κικίλιας που ήδη έχει συγκεντρώσει τις υπογραφές αλλά ζυγίζει όλα τα δεδομένα.  Κοινό μέτωπο όλων των υποψηφίων εκτός του Απόστολου Τζιτζικώστα βέβαια  αποτελεί ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος που ενώ είναι πρόεδρος της Κεντρικής  Εφορευτικής Επιτροπής ( ΚΕΦΕ ) στηρίζει με νύχια και με δόντια την υποψηφιότητα του περιφερειάρχη.

Μάλιστα τις επόμενες ώρες σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται και συντονισμένη κίνηση απέναντι στον Ανδρέα Παπαμιμίκο. Πάντως συνεργάτες του γραμματέα της ΝΔ, υποστηρίζουν πως ο ίδιος είναι συνεπής στα καθήκοντα του ενώ άλλα μέλη της ΚΕΦΕ, παίρνουν θέση υπέρ ενός ή άλλου υποψηφίου όπως ο Αλέκος Κόκκαλης και ο Φίλιππος Ταυρής.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.