Search
Close this search box.
Search

Ο Νίκος Καραλής δεν ξέχασε την επέτειο εκλογής Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ

Πριν 8 έτη

Ο Νίκος Καραλής ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Σοβαρός, αξιοπρεπής και μετρημένος, δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα, ενώ με τη δουλειά του ενίσχυσε τη συλλογική προσπάθεια της επικοινωνιακής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, επί ημερών Αντώνη Σαμαρά.

Σήμερα λοιπόν, ανήμερα της επετείου εκλογής του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, στις 29 Νοεμβρίου του 2009, ο Νίκος Καραλής έγραψε ένα σημείωμα στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, μέσα από την καρδιά του.

“29 Νοεμβρίου 2009.

Μια ημερομηνία σταθμός για ένα παιδάκι απ την Ήπειρο που δεν πήγε ούτε σε κολλέγια, ούτε είχα μπαμπά απο “σαλόνια”. Τιμώ τις επιλογές μου, τον ιδρώτα μου, τα δάκρυα μου. Δεν ξεχνώ πως ο Πρόεδρος μου διεύρυνε τον ορίζοντα, με έμαθε να σκέφτομαι εντελώς διαφορετικά. Τον αγαπώ και τον σέβομαι ως Ηγέτη, ως έναν από τις σπουδαιότερες πολιτικές φυσιογνωμίες της Χώρας. Προσπαθώ να μην είμαι αχάριστος… Ευχαριστώ τον Κοκκαλης Αλεκος Αλεξανδρος (που είναι φίλος μου και με είχε δίπλα του και εγγυήθηκε για μένα) όπως σέβομαι και ευχαριστώ για πάντα τον George Mouroutis που εκείνος σε ένα ταξίδι στα Τρίκαλα μου πέταξε μέσα στην “τρέλα” της ταχύτητας “θέλεις να ανέβεις πάνω, ξέρεις το παιχνίδι έχεις οργώσει την Ελλάδα” και ένα όνειρο ζωής μου το πρόσφερε χωρίς να μου ζητήσει το παραμικρό (ίσως να μην έδωσα όσα εκείνος πίστευε πως μπορούσα, έδωσα όμως το είναι μου). Δεν γλείφω, δεν πάω συχνά σε γραφεία, δεν εμφανίζομαι στη Δημοκρίτου αλλά δεν ξεχνώ κάθε βράδυ να λέω ευχαριστώ σε εκείνους που με βοήθησαν, δεν δαγκώνω τα χέρια που με τράβηξαν προς τα πάνω.
ΥΓ Α και για να μην παρεξηγηθώ Εγώ που με Πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη απολύθηκα, Ο Κυριάκος πρέπει να ρθει πρώτος και με αυτοδυναμία για να τελειώνουμε την πλάκα. Ο Κυριάκος μπορεί να πάει την Ελλάδα παρακάτω και να συνεχίσει την άνοδο της Χώρας απ το 2014″, ήταν το μήνυμα του Νίκου Καραλή.

img_3502

Πηγή: Υστερόγραφα

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.