Search
Close this search box.
Search

Ο Παπαγγελόπουλος διχάζει… τη ΝΔ και φέρνει χαμόγελα στον Τσίπρα

Πριν 8 έτη

Το θέμα που έχει ανακύψει με το Δημήτρη Παπαγγελόπουλο φαίνεται πως έχει παρενέργειες στο εσωτερικό της ΝΔ. Δεν είναι μόνο ότι ο ίδιος δεν έχει κρύψει ποτέ τα συναισθήματα του ή ότι ήταν διοικητής της ΕΥΠ επί υπουργίας Προκοπή Παυλόπουλου στο Εσωτερικών με τον οποίο συνδέονται φιλικά.

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να χτυπήσει τον Παπαγγελόπουλο φέρνει φουρτούνες στη ΝΔ και οχι μόνο προς το καραμανλικό στρατόπεδο.

Οι γνώστες του παιχνιδιού υποστηρίζουν πως η τροπή της όλης υπόθεσης μπορεί να έχει πολλές παρενέργειες και για αυτό ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να χτυπήσει στο πεδίο της  δικαιοσύνης με προ ημερήσιας στη Βουλή αφού θεωρεί πως θα έχει το πάνω χέρι μετά και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί με τη διαπλοκή και τα κανάλια.

Ο πρωθυπουργός αφήνοντας πίσω του το ασφαλιστικό και το φορολογικό θα κονταροχτυπηθεί σε ένα χώρο που θεωρεί ότι είναι προνομιακός για τον ίδιο αφού όλα αυτά τα χρόνια κυβερνούσαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

Μέσα σε όλα αυτά πάντως δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο το γεγονότα πως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τις επόμενες μέρες θα συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης αφού οχι μόνο γνωρίζονται απο την εποχή που ο Επίτροπος ήταν δήμαρχος Αθηναίων αλλά τα λένε τακτικά λόγω και των χαρτοφυλακίων και των αρμοδιοτήτων που έχουν.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.