Search
Close this search box.
Search

Ο Στυλιανίδης επιστρέφει στη Βουλή και αφήνει εκτός τρεις βουλευτές – Όλα τα ονόματα

Πριν 8 έτη

Στη Βουλή αναμένεται να επιστρέψει σύντομα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης όπως ενημερώνεται το 15minutes.gr.

Η προσφυγή του πρώην υπουργού για να κερδίσει την έδρα στην τριεδρική Ροδόπη όπου η ΝΔ είχε βγει δεύτερη αλλά δεν εχει εκπροσώπηση στη Βουλή λόγω της στρέβλωσης του εκλογικού συστήματος θα εχει θετική εισήγηση σύμφωνα με πληροφορίες.

Η οριστική απόφαση βέβαια θα βγει από το εκλογοδικείο μετά και την αποχή των δικηγόρων αφού η υπόθεση υπό κανονικές συνθήκες θα συζητούνταν στις 8 Ιουνίου.

Πάντως η αυτή η απόφαση θα εχει και παράπλευρες απώλειες αφού το σύνολο των εδρών των κομμάτων δεν αλλάζει άλλα θα υπάρξουν καραμπόλες σε επίπεδο προσώπων.

Μαζί με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη πάντως έχουν προσφύγει ακόμα ο Στέφανος Γκίκας και ο Αλέκος Κοντός που εκλέγονταν στις τριεδρικές της Κέρκυρας και της Ξάνθης  αντίστοιχα.

Στην περίπτωση που το εκλογοδικείο αποφασίσει θετικά για τους τρεις πρώην γαλάζιους βουλευτές τότε οι Στυλιανίδης, Γκίκας και Κοντός επιστρέφουν στο κοινοβούλιο αφήνοντας εκτός την Κατερίνα Παπακώστα στη Β΄ Αθήνας, τον Θανάση Μπούρα στην Περιφέρεια Αττικής και την Έλενα Ράπτη στην Α’  Θεσσαλονίκης, αφού θα πάρουν τις έδρες που χάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε Ροδόπη, Κέρκυρα και Ξάνθη.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.