Search
Close this search box.
Search

Ο Τζιτζικώστας “διαγράφει” τον Καραμανλισμό

Πριν 9 έτη

Μεγάλο φάουλ – Δεν αναφέρθηκε στον  Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή για τα 41 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

” Τις μεγάλες αποφάσεις που θα έβγαζαν τη χώρα από την παρακμή, τις πήρε αυτή η παράταξη και ο δημοκρατικός κόσμος που την αγκάλιασε και την έκανε μεγάλη.

Οι αρχές μας και όσα πιστεύουμε, μας δείχνουν πάντα το δρόμο για το επόμενο μεγάλο βήμα. Πότε πρέπει να κλείνει ένας κύκλος και να πηγαίνουμε στη νέα εποχή.

Αυτό πρέπει να το ξανακάνουμε.

Να αλλάξουμε πρώτα εμείς, για να αλλάξουμε τελικά και τη χώρα.

Σε αυτή την επέτειο δε Θυμόμαστε ” , ανέφερε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στη δήλωση του με αφορμή τα 41 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ.

Ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ, δεν αναφέρθηκε καθόλου στη δήλωση του στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον ιδρυτή της παράταξης, με πολλούς να κάνουν λόγο για μεγάλο φάουλ από την πλευρά του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Βέβαια όπως έχει ήδη γράψει το 15minutes.gr ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας προσπαθεί να βάλει στο κάδρο και τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, μετά τον Αντώνη Σαμαρά που τον παράκουσε και κατέβηκε ως αντάρτης στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με λίγα λόγια η στρατηγική Τζιτζικώστα είναι να εκπροσωπήσει το νέο, αφήνοντας πίσω το παλιό. Μόνο όμως που οι μεγάλες μάχες δεν κερδίζονται, παραγράφοντας ή διαγράφοντας το παρελθόν και την ιστορία μιας ολόκληρης παράταξης.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.