Search
Close this search box.
Search

Γιατί πολώνει ο Τζιτζικώστας και η απάντηση της Ντόρας

Πριν 9 έτη

Την Κατερίνη θα επισκεφθεί σήμερα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, όπου το απόγευμα θα επισκεφθεί το Δημαρχείο και θα έχει συναντήσεις με τον δήμαρχο και άλλους αυτοδιοικητικούς ενώ μετά θα πάει στο Επιμελητήριο Πιερίας.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, συνεχίζει τις περιοδείες του, αποφεύγοντας όμως τις ανοιχτές συγκεντρώσεις αφού ο ίδιος είναι εν ενεργεία πρόεδρος και κινείται θεσμικά, εκπέμποντας αυτοπεποίθηση για το τελικό αποτέλεσμα.

Αντίθετα ο Απόστολος Τζιτζικώστας που το πρωί θα είναι στη Θεσσαλονίκη και στις εκδηλώσεις της πόλης λόγω του Αγίου Δημητρίου, το απόγευμα θα βρεθεί στη Χαλκιδική, όπου θα συνεχίσει τις ανοιχτές εκδηλώσεις.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας όχι μόνο κλιμακώνει την επίθεση εναντίον του Ευάγγελου Μεϊμαράκη αλλά ρίχνει καρφιά και στη Ντόρα Μπακογιάννη επιδιώκοντας με την πόλωση αυτή να προσελκύσει περισσότερους ψηφοφόρους στην κάλπη. Εξάλλου γνωρίζει πως μόνο έτσι έχει πιθανότητες εκλογής.

Πάντως η Ντόρα Μπακογιάννη μέσω των συνεργατών της απάντησε στον περιφερειάρχη για τα όσα είπε περί συμφωνιών πίσω από τις κλειστές πόρτες με αφορμή την επιλογή της για την αντιπροεδρία του ΕΛΚ, ανεξάρτητα αν αποσύρθηκε η υποψηφιότητα της τελικά.

Σύμφωνα με κύκλους, της πρώην υπουργού ο Απόστολος Τζιτζκώστας ακόμα στις συνομιλίες και τις επαφές που είχε με την ίδια ουδέποτε έφερε αντίρρηση στο να είναι η Ντόρα Μπακογιάννη υποψήφια για την αντιπροεδρία του ΕΛΚ. “Δεν φέρνουμε το νέο αν προσπαθούμε να διαγράψουμε την ιστορία της ΝΔ” έλεγαν χαρακτηριστικά συνεργάτες της.

 

 

 

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.