Search
Close this search box.
Search

Ο τρομοκράτης Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ καλεί σε “τζιχαντ” – Βίντεο ντοκουμέντο

Πριν 9 έτη

Ένα βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από τα social media, το οποίο και παρουσιάζει τον «εγκέφαλο» της επίθεσης στο Παρίσι, τον 27χρονο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ να δίνει νέο κάλεσμα από τη «Γη του τζιχάντ», την ίδια ώρα που ακούγονται σφοδροί πυροβολισμοί.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ξένος Τύπος, παραμένει ακόμη ασαφές εάν το συγκεκριμένο βίντεο έχει τραβηχτεί λίγες ώρες πριν τη χθεσινή νέα επίθεση στο προάστιο Σεν Ντενί.abdelhamid-abaaoud
Στο ανατριχιαστικό του μήνυμα καλεί σε εξέγερση. «Θέλω να αναφερθώ σε εκείνους που κάθονται και δεν κάνουν τίποτε. Σηκωθείτε, ενεργοποιηθείτε, πολεμήστε και τρέξτε για τη νίκη. Είστε ευχαριστημένοι με τη ζωή που έχετε; abaaoudΜε το να κάθεστε συνέχεια στο σπίτι σας;  Είστε ικανοποιημένοι με αυτό τον ταπεινωτικό τρόπο ζωής που έχετε σε Ευρώπη, Αμερική και Αφρική και στις Αραβικό Σύνδεσμο;abaaoud4 Ψάξτε για την υπερηφάνεια και την τιμή μόνο μέσα από τη θρησκεία σας! Αυτό θα το βρείτε μόνο μέσω της θρησκείας. Μόνο μέσω του τζιχάντ.»


Ο αδίστακτος δολοφόνος εκτιμάται ότι έχει πέσει νεκρός, χθες στην επιχείρηση στο Σεν Ντενί. Η πληροφορία, όμως ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.